Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Insula Kefalonia, vacanta la marea de azur. 7 - 14 iunie 2023
Rentzi:
Check-in facem in aeroport?
lidia.Iasi:
--- Citat din: Rentzi din Marți, 06 Iunie 2023, 15:01 ---Check-in facem in aeroport?
--- Terminare citat ---
Da, se poate face doar la aeroport. Biletele sunt la mine.
V-am transmis de dimineata un email legat de check-in si bagaje.
costi31:
Bună seara, sunt foarte interesat de următoarea Kefalonie , dar din păcate nu am văzut nici o impresie sau un pont bun :giggle: Cum a fost? :)
Rentzi:
A fost frumos, plaja are zone cu sezlonguri (in dreptul teraselor) sau direct pe plaja in rest. Cazarea este intr-o vila/pensiune care este prezentata in una din pozele din corpul articolului. Din pacate nu am putut ocupa noi toata vila. Plaja e relativ aproape in linie dreapta, dar e abrupt, iar pe sosea sunt 2-3 Km cu o portiune cu panta destul de accentuata. Pentru mine a fost o problema, pentru ceilalti nu. Noroc cu Aristotel, posesorul unei terase si a unui VW Broscuta din anii 70, care pt 10 euro ne ducea pana sus la vila. Sunt destule magazine si terase in zona vilei si spre plaja. Am fost in excursii la pestera cu tavanul prabusit in care te dai cu barca, o manastire placuta, la o degustare de vinuri si la o plaja unde ne-am plimbat cu submarinul, care de fapt e un vas de suprafata cu forma de submarin, dar cu gemuri laterale sub nivelul apei. Distractie la terase, seara greceasca, disco la vila, dar mai cu grija ca nu eram doar noi.
Concluzia: placut, relaxant, plaja, baie, VW Broscuta, petrecere, etc... 8)
costi31:
Mulțumesc frumos Rentzi ! :bow:
Vacanțe frumoase și în 2024 ! O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă