Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2024...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Abu Dhabi - Dammam - Doha - Yas
admin:
@Helen. Tocmai de aceea v-am transmis din timp toate detaliile, sa aveti timp sa le parcurgeti cu rabdare si sa va pregatiti bine pentru excursie.
Vad ca la acest grup a mers foarte repede cu optiunile, mai sunt doar 2 persoane care mai trebuie sa raspunda si gata! - am lista finala de optiuni excursii SOL.
Au ramas sa transmita: Laurentiu M si Mihaela A. In felul acesta am si confirmat celorlalti ca am primit optiunile de la fiecare dintre ei.
adriana1:
Bună seara, sunt nevoita sa renunț la aceasta excursie minunata de Revelion datorita sănătății,asa ca dacă cineva vrea sa meargă sa se distreze pe un vas de croaziera si sa viziteze locuri deosebite poate prelua locul meu.O seara frumoasa!
Ral:
Buna,dac se poate as vrea eu locul tau și promit sa ma distrez și pentru tine.
office@phirom.ro:
Bună seara,
Dacă mai exista un loc la cabina 10239 aș dorii să fac schimb cu cel de la deck 5.
Voi achita diferența de preț
Vă mulțumesc
albu@ieee.org:
Buna, eu am transmis pe 13.10 optiunile de excursii, dar pentru cea din 4 ianuarie inteleg ca tebuie sa imi fac singura "rezervarile pe site-ul MSC, imediat dupa ce primiti codurile de cabina". Codul il primim saptamina viitoare sau chiar pe vas?
cu multumiri,
mihaela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă