Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vietnam-Cambodgia, de ANUL NOU asiatic. 4 - 16 februarie 2024

<< < (6/7) > >>

SilviaB:
Buna ziua,

Am observat ca pe biletul de avion de la Qatar, pe ultima pagina, in sectiunea "COVID-10 Guidelines" apare
Vaccination Required - No
Document Required - Yes

Despre ce document este vorba?
Eu am certificatul de vaccinare din 2021.

Multumesc

admin:
Nu este nevoie de nici un certificat COVID. Doar ce v-am scris eu. Le-au ramas pe formular, dar nicaieri in lume nu se mai solicita ceva legat de COVID. Deci fara probleme Silvia.

admin:
Astazi este ultima mea zi impreuna cu grupul de Thailanda. Unul foarte-foarte fain, cu care am calatorit, am vizitat si ne-am distrat impreuna. Imi doresc mult sa va bucurati de aceiasi atmosfera pe care si-au creat-o si au avut-o cei de care ma despart astazi.

Sper ca toata lumea a citit si a luat in serios toate recomandarile si informatiile pe care le-am postat aici, astfel incat sa aveti cu voi tot ceea ce este necesar, dar nu in exces.

Nu uitati la plecare de pasaport si de viza de Cambodgia. Sper ca ati primit-o cu totii, astfel incat sa nu se mai piarda timp la Siem Reap cu obtinerea ei. Asa cum se scria pe documentul transmis de ei este nevoie sa il aveti listat in 2 exemplare, unul ramane la frontiera, al doilea trebuie sa-l aveti la voi, cel mai important - la iesirea din Cambodgia, pe Mekong, la frontiera fluviala.

Atentie ca si la conexiunea din Doha si la Bangkok (voi o sa aterizati la Hanoi - dar poate fi aceiasi situatie), avioanele nu au tras la burduf, astfel incat am avut transfer cu autocare. In astfel de situatii este foarte greu de tinut grupul compact. Este nevoie sa va asteptati cu totii in prima zona in care vi se permite stationarea.

Am primit intre timp de la hotelul TTC din Can Tho programul cinei festive de TET. Incepe la 21:00 si tine pana dupa focul de artificii la 00:00. Costa 549.000 de dongi vietnamezi, asta inseamna cca 21 euro.
Avem inclus: un loc de unde se pot vedea focurile de artificii, band-music local, o cina si o baurura la alegere vin/bere/apa/suc.

Suma de 549.000 dongi trebuie achitata la check in-ul la hotel, cash, in moneda locala, deci asigurati-va ca veti avea disponibila aceasta suma.

Eu am rezervat locuri pt intreg grupul, dar daca este cineva care nu doreste sa mearga, nu e nici o problema, imi spuneti in prima zi si eu anunt eliberarea unui loc sau a mai multor.

marius23:
Se pare ca nu este posibil check in-ul online pentru zborul asiatic, fiind bilet de grup. (Iata mesajul de pe site-ul https://cki.qatarairways.com/cki/dashboard : Please proceed to the check-in counter to check in group bookings of 10 passengers or more). Va trebui sa facem check in la ghiseul aeroportului.
A reusit cineva sa faca check in online ?
Multumesc!

lumi:
acelasi mesaj, deci facem la aeroport in ziua plecarii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă