Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Primavara pe cele mai frumoase poteci din Rarau 12 – 14 Mai 2023

<< < (2/5) > >>

costi31:
Mare noroc am avut că am prins ultimul loc !  :thumbup:
Abia aștept luna mai să văd codrii înverziți și floricelele din câmpii , ar fi bună și o vulpe ...  :giggle:
Salutări , plimbări frumoase tuturor până atunci !  :flori: O0

d_mihaela:
Poate cineva sa-mi explice si mie cum se face plata a II-a?  ???

Dupa plata avansului, la intrarea in cont, nu mai vad butonasul care ma ducea catre zona de plata.
Exista doar un singu buton in dreptul avansuluii (unde scrie termen: 2023-02-24) si atat. Acel buton duce din nou in acelasi loc, la pagina excursiei si nu exista nici un alt link.

Multumesc in avans!

costi31:
Bună @ d_mihaela !
Din ce am văzut scris ultima dată , acum agenția posibil să fie închisă , sunt plecați cu grupul in Zanzibar, mai așteaptă câteva zile și apoi totul va funcționa normal.  :)
Seară frumoasă și o primăvară însorită tuturor ! :flori:

costi31:
Bună ziua !  :)
Astăzi am făcut și eu plata online , merge perfect , după logare , comenzile mele , in josul paginii este căsuța unde tastezi suma restantă , confirmare și apoi merge de la sine cu Netiopia.
O zi frumoasă !  :flori:

d_mihaela:
Buna ziua,

Multumesc pentru indrumare, am gasit pagina  :love:
Totusi, butonul "Ptalestre cu cardul", astazi, cel putin, nu a functionat.

Mai exact, la "inspect"-ul paginii (in dev tools) am vazut urmatoarele 3 erori:
- Uncaught SyntaxError: Cannot use import statement outside a module2894:1 Access to XMLHttpRequest at 'https://singlescamp.ro/api/account/orders/2894/newCardPayment' from origin 'https://www.singlescamp.ro' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
- singlescamp.ro/api/account/orders/2894/newCardPayment:1          Failed to load resource: net::ERR_FAILED
- Uncaught (in promise) TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'data')
    at app.js?id=aaa389160126070c9f40:2:704136

Din cate imi dau seama, sunt niste probleme/setari din server.
Sper sa se rezolve. Mai incerc zilele urmatoare.

O zi linistita!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă