Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni, in Tara Motilor. 11 - 14 mai 2023

<< < (2/10) > >>

krondia:

--- Citat din: gabibej din Vineri, 14 Aprilie 2023, 13:30 ---.
Eu as fi interesata sa merg pe traseul Iasi-Sibiu + 2 nopti cazare in Sibiu. Cum putem face?

--- Terminare citat ---

Trimite-mi numarul tau intr-un mesaj si va pun in legatura

gabibej:
Buna,

Numarul meu de telefon: 0748368246

Gabi

krondia:
Am primit zilele trecute mai multe telefoane, mesaje despre excursia in Apuseni.
Raspund si aici, in special celor care nu au mai fost cu noi.

Plecarea va fi joi 11 mai la ora 08:00 din Sibiu, din fața gării.
Exista o parcare mare cu plata unde se pot lasa masinile personale.
Parcare acoperita cu plata gasiti la Promenada Mall, situat foarte aproape de gara.
Puteti sa va conectati la traseu si din Alba Iulia, pe unde vom trece atat la dus, când vom vizita cetatea, cat si la intoarcere - exista o parcare in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, situata in apropierea cetatii.
Am rugamintea sa ma anuntati in cazul in care nu urcati din Sibiu.

Cu cei care ajungeti cu o zi inainte la Sibiu, ne vom intalni miercuri seara la un pahar de vorba.
Daca mai aveti nevoie de recomandari privind cazarea in Sibiu, ma puteti contacta.

Trasee: in afară de urcușul spre Groapa Ruginoasă (traseul este optional, cei care nu doresc sa parcurga traseul pot opta pentru o plimbare in Arieseni), mergem mai mult pe drumuri forestiere, poteci de munte, grad usor de dificultate.
Echipamentul de drumetie este obligatoriu pentru toate traseele.
Este recomandata incaltamintea cu talpa care nu aluneca, tip Vibram, cel mai bine bocanc, spray de impermeabilizare / ceara pentru incaltamintea din piele.
Este bine sa aveti doua perechi de incaltaminte, bocanci si ghete de schimb.
Pantalonul sa fie de munte, pt ca si daca ploua, se usuca repede. Bluze de diferite grosimi, tehnice, nu din bumbac, pentru a da pe rand jos cate una daca va incalziti.
Prind foarte bine bețele de trekking pentru drumeție (două bucăți), pentru a nu aluneca si a va ajuta la mers / urcuș sau daca mai avem de traversat câte un fir de apă.
Geaca de ploaie, pelerina.
Parazapezi - protejeaza de umezeala, noroi
Nu uitați lanterna frontală, pentru peșterile neamenajate.

Si, pentru ca am fost intrebata de unde se pot cumpara ii frumoase, traditionale, pentru Petrecerea in ie din vara, doamna care are muzeul de la Patrahaitesti ofera spre vanzare ii deosebite, unicat, confectionate manual (nu din cele cusute la masina in serie, cum se gasesc in comert, in mare parte imitatii nereusite, made in China..) si preturile sunt rezonabile. Fetele au fost foarte incantate anul trecut.

Impresii din excursia de anul trecut gasiti aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3564.15.html
Programul este, in mare parte, acelasi.

Daca mai aveti intrebari, cel mai bine scrieti pe forum, pot fi de interes si pentru ceilalti participanti sau lasati-mi un mesaj, nu pot prelua mereu apeluri telefonice.

Mai revin cu detalii saptamana viitoare.

Cine mai vine cu noi?  *|*

gabibej:
Buna,

Ajung si eu cu o zi inainte in Sibiu si as fi interesata sa iesim miercuri seara la un pahar. Este prima excursie in cadrul SC la care ma inscriu. Imi puteti lasa un numar de telefon prin care pot lua legatura cu voi?

Multumesc!
Gabi

krondia:
Numarul meu de telefon este trecut in descrierea excursiei.
Intalnirea cu cei care ajung de miercuri va fi in Piata Mare din Sibiu, in jur de 19:00 seara dar mai revin mai aproape cu detalii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă