Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni, in Tara Motilor. 11 - 14 mai 2023
Lucia D:
--- Citat din: Ionescu Petruta din Duminică, 30 Aprilie 2023, 11:16 ---Buna, am o intrebare... mai merge cineva din Bucuresti si il intereseaza un grupaj auto? suntem doua persoane :help:
Buna Petruta sunt Lucia -Daniela din Bucuresti si vreau si eu sa vin cu voi ma puteti lua cu voi ?Mai am o rugaminte las telefonul aici 0761741212 ptr ca Diana e plecata din tara in Italia din ce stiu ma poti suna tu te rog sau scrie mesaj si sun eu ca sa ne organizam mai usor ?Multumesc frumos .
--- Terminare citat ---
Lucia D:
--- Citat din: krondia din Sâmbătă, 29 Aprilie 2023, 13:05 ---Am vorbit cu gazdele noastre din Apuseni la care vom ajunge in drumetiile noastre. Toate sunt bune, suntem asteptati cu drag, ca de fiecare data. La mesterul cioplitor suntem deja de-ai casei, mereu s-a lasat cu distractie :dance: *|* :thumbup:
Nici doamna care se ingrijeste de muzeul etnografic de la Pătrăhăițești nu s-a lăsat mai prejos, si data trecuta ne-a doinit foarte frumos din tulnic, la fel cum Iancu își chema oamenii aproape in vremuri de restriste.
Oameni simpli, primitori, cu foarte mult bun simt, poate de aceea, din nou, nu au vrut sa imi spuna un pret acum pentru placintele pe care ni le vor pregati.
Voi mai vorbi cu câteva zile inainte de excursie referitor la costuri.
Ma gandesc ca toata lumea va dori un balmos si placinte la cioplitor si, de asemenea, placinte la Pătrăhăitesti.
Vom merge in zone izolate, in alta parte nu avem unde mânca.
Mie deja imi lasă gura apa, uitati si voi ce minunatii ne-au pregatit anul trecut :smitten:
Cine mai vine cu noi? *|*
--- Terminare citat ---
krondia:
Pentru a raspunde unui mesaj, va rog sa folositi doar butonul Raspunde.
Nu folositi Quote!
Pentru a copia un mesaj, copy - paste sau scrieti un mesaj simplu si actualizez eu lista.
Multumesc
Sunt plecata cu grupul de Italia, la inceputul saptamanii viitoare actualizez informatiile.
Mihai Lucian:
1. Diana L
2. Simona P
3. Petruta I
4. Angelica
5.Ioana N
6. Vali V
7. Gabriela B
8. Stela M
9.Mihai V
10.
Mihai Lucian:
Buna!Pentru Cluj-Sibiu,cu masina,pe 11 dimineata,poate e cineva interesat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă