Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Zanzibar. Plaja, baie si distractie in vacanta de 1 Decembrie 2023

<< < (3/6) > >>

HelenS:
Buna!
Sunt Elena. Astept cu nerabdare sejurul pe meleaguri africane. Ne vedem pe 27 Noiembrie.   :thumbup:

Gabriel:
Un rezumat legat de ce avem nevoie in Zanzibar si utile
– costume de baie, protectie solara (sapca, palarie, bandana), crema de protectie solara, slapi sau sandale, papuci de plastic sau material textil cu talpa care sa  protejeze contra aricilor de mare (este foarte important!), incaltaminte sport inchisa pentru zilele in care mergem in plimbare, tricouri de culori apropiate de verde, de maro, in nici un caz tipatoare sau albe pt a nu fi tinta insectelor (pt cand iesim in natura), daca aveti propria masca si tub de respiratie pentru snorkeling este recomandat sa le aveti in bagaj, un rucsac mic impermeabil (este foarte util cand iesim pe mare, dar si la plaja, in care sa avem ceva haine de schimb, prosop, crema de soare,apa,etc.), pelerina de ploaie, un spray sau ceva contra tantarilor.
- In bagajul de mana sa aveti o extra-trusa de toaleta (fara obiecte ascutite, lichide si paste, dar pe care eventual le puteti trece prin security ambalate in pungi sigilate tip flight). Puneti langa si un costum de baie, un schimb de haine, ceva de incaltat de plaja.
-Prizele folosite in Zanzibar sunt de tip  D, G, uneori si cu 2 picioruse ca la noi in Europa. Va recomand sa aveti un adaptator general ( voi avea si eu un adaptor pentru grup in caz de nevoie)
-Referitor la bani – trebuie sa fie dolari (nu mai vechi de 2013, aveti si exemple foto pe forum care sunt acceptati). La hotel se poate plati si cu cardul (e un comision de max 5%, functie de hotel) sau cash. In alte locuri unde mergem, pe plaje, la terase, cumparaturi, tips ghizi locali- sa avem cash. Vom schimba si la aeroport in Zanzibar o mica suma din dolari in moneda locala sa avem la noi.
-Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in tara, sa aiba minim o fila libera
-Voucher cazare si bilet avion (voi printa si eu cate un exemplar pentru fiecare, pentru cei care au avut problem cu emailul). Check in online este recomandat ( duminica pe 26 noiembrie dupa amiaza, va ajut si eu sa fie mai usor daca intampinati probleme)
-Pe aeroportul din Zanzibar vom completa 2 formulare, sa aveti fiecare un pix
Tinem legatura si pe grupul pe care l-am creat in online pentru a avea totul pregatit !

Gabriel:
Buna ziua tuturor.Check-in online este deschis si il puteti face. Pentru ca sunt ceva intrebari legat de ce cod trebuie introdus, la biletul comun primit de la agentie, pe ultima pagina aveti ticket details-E ticket. Trebuie sa introduceti cele 13 cifre din dreptul numelui vostru ( fara TK si fara - ),apoi numele de familie si continuati....Ne vedem maine la ora 12.00 la aeroport !  Nu uitati pasaportul !
aici linkul pt check in online  https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/manage-booking/

Gabriel:
Ne-am intors cu bine din Zanzibar, cu locuri si peisaje superbe, oameni faini, vreme excelenta, distractie, zile si seri pline de energie si o atmosfera foarte frumoasa. Multumim tuturor pentru participare & prietenie !

Gabriel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă