Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 11 - 14 mai 2023

<< < (12/15) > >>

CoriCorina:
Buna ziua, inca nu am primit rasuns legat de ceea ce vom avea la masa. Am precizat ca am restrictii alimentary si as avea ne voie sa stiu in avans. De asemenea, pentru cei care vin cu masina proprie, la cat trebuie sa fie la cazare? Cazarea este Pensiunea Cheile Nerei  sper ca am retinut corect. Multumesc.

Iasmina:
Buna Corina,
te rog sa ma suni ca să discutam de restricțiile alimentare și sa pot vorbi la pensiune.
Eu as vrea sa fiu la pensiune undeva pe la ora 14.30, te aștept și pe tine când poți.
O zi frumoasa!

Iasmina:
Salutare gașcă veselă  *|*

va rog sa fiti punctuali  :) plecarea este de la ora 7 de la Mol Păcii- Bulevardul Iuliu Maniu. 

M-am uitat la meteo, pe vineri este o mica șansă de câțiva stropi și vânt, deci sa nu va uitați pelerinele si luați în considerare ca suntem la munte, nu va fii extrem de cald mai ales seara.

Drum bun și sa ne vedem plini de energie și voie buna!  :flori:

Stefan Augustin:
Buna ziua,vreau sa stiu locul si ora de intalnire pentru microbuz,nr de telefon al soferului.Multumesc

adriana1:
Bună ziua, pentru cei cu urcare din Craiova puteți să-mi spuneți la ce ora trebuie sa ajungem, unde este punctul de intilnire și nr șoferului?Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă