Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 11 - 14 mai 2023
Iasmina:
Salutare gașcă,
de abia aștept sa ne vedem *|* la acest eveniment activ si distractiv, ziua o sa vedem multe cascade și peisaje minunate i-ar seara sa va pregătiți pantofii de dans :dance:
Va pup si va îmbrățișez! :flori:
Corina Paula:
*|* :applause:
Crenguta75:
Buna dimineata! Este cineva din Iasi inscris in aceasta excursie? Sau poate cineva care a fost deja. M-ar ajuta sa stiu niste variante de cum as putea ajunge la locatie :) . Multumesc! Zi frumoasa tuturor !
Iasmina:
--- Citat din: Crenguta75 din Vineri, 17 Martie 2023, 09:17 ---Buna dimineata! Este cineva din Iasi inscris in aceasta excursie? Sau poate cineva care a fost deja. M-ar ajuta sa stiu niste variante de cum as putea ajunge la locatie :) . Multumesc! Zi frumoasa tuturor !
--- Terminare citat ---
Buna Crenguta,
se va organiza mai aproape de excursie un transport din Bucuresti, cred ca acela ar fii cea mai buna varianta pentru tine. Au mai fost anii trecuti din Iasi si au venit din Bucuresti cu transportul organizat de agentie. Transportul se va organiza cu vreo 2 - 3 saptamani inainte de plecare si va fii anuntat pe forum.
O zi frumoasa!
Crenguta75:
Buna. E o varianta buna cea din Bucuresti. Am vazut ce scrie administratorul. Doar ca, citind forumul pentru excursia de anul trecut, am avut impresia ca nu s-au adunat suficiente persoane pentru acea varianta si voiam sa aflu si alte posibilitati :). E buna si varianta din Sibiu. Astept sa vad ce propuneri vor fi. Multumesc ! Zi frumoasa ! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă