Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Thailanda: Bangkok si Phuket. 29 noiembrie - 11 decembrie 2023

<< < (2/2)

admin:
Jumatate din participanti au raspuns si asa cum era de prevazut, s-au inscris la toate excursiile si transferurile. Fetele au fost mult mai rapide de picior, au fost primele care au transmis optiunile. Bine inca nu toate...Inca nu am primit de la niciunul din cei 6 baieti din grup ceva...Dar mai este timp destul.

Intre timp s-au mai inscris pe ultimele locuri libere inca 4 persoane, daca toate confirma atunci o sa fiti in total 22 persoane si daca doata lumea va participa, atunci la excursiile la care tariful este de grup, pretul excursiei sau serviciului/persoana va scadea.

Astept saptamana viitoare de la toata lumea raspunsurile, urmeaza sa le comunic in Thailanda.

admin:
Au raspuns toti participantii. Am transmis agentiei partnere cererea ferma de rezervare, cu numarul de participanti/fiecare serviciu si excursie in parte.

M-am bucurat la inceput ca au fost 2-3 excursii si servicii la care am depasit 20 participanti, sperand ca tariful/persoana va scadea proportional. Nu a fost asa insa, atunci cand am primit voucher-ele am constatat ca tariful/persoana este acelasi la 20 persoane, cat si la 21 persoane.

Deci raman tarifele comunicate initial adica:

3 decembrie 2023: Transfer aeroport – Hotel Nipa Resort, Patong Beach (cca 1 ora de mers cu masina)  - 10 euro/pers                        

5 decembrie 2023 Coral Island Cataraman – PRIVAT TOUR - 35 euro/pers                        

6 decembrie 2023 Phi Phi Island, Bamboo, Maya Beach PRIVAT TOUR - 92.50 euro                        

7 decembrie 2023 Turul Insulei -   21.5 euro (intrarea la Casa Chino- portgheza este extra - se achita separat)                        

8 decembrie: James Bond, Khai, Paniye, Panak PRIVAT TOUR  - 80 euro/persoana                        

9 decembrie: Simon Cabaret 850 BHT 27 euro/persoana                        

10 decembrie: Transfer hotel - aeroport.   - 10 euro/persoana   

Total, pentru cei care 19 care au optat pentru toate serviciile si transferuri: 276 euro.

Pentru cei trei care au optat pentru mai putin cu una sau doua servicii, tariful va scadea proportional, cu sumele respective.                      

admin:
Incasarea banilor pentru excursiile optionale se va face IN NUMERAR de catre INSOTITORUL DE GRUP, in cea de a treia zi de excursie, pe drumul de la aeroportul din Phuket pana in Patong.

Va rog sa aveti acei bani pregatiti separat si exact, pentru ca va fi greu de dat rest.

Deci plata nu se va mai face prin banca, catre agentia turistica, ci direct la fata locului, cash.

Eu am sa fiu plecat in Brazilia, nu o sa va mai pot ajuta aici cu ceva, dar Lidia urmareste si va raspunde. Tot ea va va trimite un Email inainte de plecare cu ultimele detalii, inclusiv voucer-ul de cazare, iar din agentie veti primi biletele de avion care TREBUIE LISTATE. Aveti nevoie de acestea impreuna cu cele doua poze si cu taxa de viza, pt prezentarea la Immigration Bureau - Bangkok.

lidia.Iasi:
V-am trimis un e-mail in care am atasat voucherul de cazare pe care trebuie sa-l printati si sa-l aveti impreuna cu celelalte documente pt viza. Va rog sa confirmti primirea mesajului, iar daca nu l-ati primit scrieti-mi pe adresa lidiamandache5@gmail.com.

Intalnirea grupului este miercuri, 29 noiembrie, ora 13.45 in fata cafenelei Lavazza – Plecari Internationale. https://singlescamp.ro/page/intalnire-imbarcare-zbor

Va rog  sa ajugeti la timp pentru  a ne cunoaste  si a va oferi primele informatii.

Va recomand sa faceti check-inul online. De obicei se deschide cu 48 ore inaintea zborului. Biletul de avion l-ati primit pe e-mail de la agentie.

VIZA
La sosirea pe aeroportul din Bangkok ne intalnim in primul spatiu mai larg care ne permite regruparea, pentru a ne deplasa impreuna la un birou de exchange (vom avea nevoie de BHT pentru viza) si apoi spre zona de  Imigration pentru obtinerea vizei de turist.
Pentru viza aveti nevoie de:
1.   Pașaport, a cărui valabilitatea depășește cu cel puţin 1 lună data valabilității vizei de intrare în Regatul Thailandei și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză;
2.   Boarding ticket-ul cu care ati calatorit pana la Bangkok
3.   Biletul de avion retur printat (l-ati primit de la agentie) PRINT
4.   Voucherul de cazare printat (atasat la e-mail) PRINT
5.   Două fotografii recente, tip pașaport, de dimensiune 4x6 cm
6.   Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD)
7.   Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.000 THB/persoană (aprox. 60 USD).
8.   Pix pentru completarea formularului
Va recomand sa aveti si asigurarea de calatorie printata
Vom ajunge impreuna la Imigration iar eu voi fi acolo sa va ofer ajutor dar vom intra pe rand, asa ca va descriu aici, pasii pe care ii avem de parcurs
-          Completati formularul (suplimentar celui primit in avion) si  atasati poza la acesta
-          Va asezati la rand si se asteapta pana la ghiseu
-          La ghiseu prezentati: pasaportul, cele doua formulare completate, boarding ticket-ul cu care ati calatorit, biletul de avion de intoarcere, vouchere rezervare hoteliera
-          Se face verificarea si daca totul este in regula, achitati taxa de viza
-          De la ghiseul de prezentarea a documentelor se mai fac cativa pasi, pana inainte de birourile de politie frontiera; acolo se asteapta, cu numarul de inregistrare primit in mana, pana cand vi se striga numarul.
-          Cu numarul primit la ghiseu, primiti pasaportul cu viza.
PASTRATI FORMULARUL DE IESIRE PE CARE IL PRIMITI PE AEROPORT. CONTINE UN COD DE BARE FARA DE CARE NU VA PUTETI FACE CKECK IN-UL LA HOTEL SI NU PUTETI IESI DIN TAILANDA
-          Cu pasaportul in mana, intrati la ghiseul imediat apropiat, cel de politie frontiera. Vi se verifica viza si intrati apoi direct in zona de preluare bagaje
-          Preluati de pe banda bagajul si asteptati tot grupul, iesim apoi impreuna, pentru a fi transferati la hotel.

Bagaje
Zboruri internationale Bucuresti – Bangkok si Phuket - Bucuresti
Bagaj cala :25 kg
Bagaj mana:8 kg
Zbor intern Bangkok - Phuket
Bagaj cala :20 kg
Bagaj mana: 7 kg

Imbracaminte/incaltaminte
Va recomand haine si incaltaminte usoare, comode, pentru mare si plaja, adaptate temperaturilor 30 – 35 grade. Pentru spectacolul de la Simon Cabaret sa aveti ceva de pus deasupra (sal, pullover) pt ca este rece in sala fata de temperatura de afara.
Pentru excursiile cu barca: rucsac sau sac cu protective pentru apa  si pantofi de apa (puteti cumpara de acolo daca nu aveti), costum de baie
Pentru temple: haine care acopera picioarele si umerii, atat pentru femei cat si pentru barbate, sosete pentru zonele in care trebuie sa ne descaltam
+ sapca, palarie, crema protectie solara, spray impotriva insectelor, o haina usoara de ploaie
Nu luati prosoape, primim de la hotel si pentru plaja

Bani
In prima zi de excursie trebuie sa-mi achitati excursiile optionale + 30 euro tips-uri pt ghizi locali, personal Navigant, soferi. Va rog sa puneti suma exacta intr-un plic cu numele vostru. Voi strange plicurile in autocarul care ne va face transferul de la aeroport la hotelul din Bangkok.
Acolo puteti schimba si euro si dolari. Trebuie sa aveti macar 500 euro cash, iar daca vreti sa retrageti si de la ATM, verificati la banca  daca puteti scoate bani de la bancomatele din Thailanda.

Karmen Rodika:
Buna ziua tuturor, din Constanta mai merge cineva?Cum alege sa se deplaseze la Bucuresti?Eu plec din Mangalia si daca e cazul, pot lua pe cine pleaca din Constanta.O zi buna.. :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă