Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 23 - 25 iunie 2023

<< < (8/9) > >>

krondia:
Suntem in formatie completa!  *|*

Localitatile din care veniti: Bucuresti 5, Sibiu 3, Dolj 3, Mures 2, Iasi, Cluj, Orastie, Alba, Suceava, Maramures.

In cazul in care vreti sa va mai grupati cu transportul spuneti-mi si va pun in legatura.

Programul este cel anuntat, nu s-a schimbat nimic.

Întâlnirea la pensiune vineri 23 iunie între orele 15:00 - 16:00.
Repartitia pe camere o voi face eu.

La 16:00 mergem sa vizitam Muzeul Etnografic, la 17:00 muzeul se inchide.
Biletul de intrare la muzeu costă 10 lei.
Vizitam muzeul si apoi facem o plimbare in sat.

Cina va fi la 19:00

Meniu cina vineri: gulas de vita cu cartofi si desert: prajitura Gerbeaud
         cina sâmbătă: pulpe de pui cu piure, salata și prajitura cu mere

In cazul in care cineva doreste meniu vegetarian/fara produse animale, va rog sa ma anuntati până cel târziu joi dimineata 08:00 am.
Scrieti aici pe forum sau trimiteti-mi un mesaj.

Pensiunea la care suntem cazati nu ofera masa de prânz dar se poate lua la restaurantul din centrul satului.

Bani: să aveți bani mărunți la voi, la pensiune se poate plăti doar numerar.
Cel mai apropiat bancomat este la Aiud, la circa 25 km distanta.
In centru exista un mic magazin alimentar de unde va puteti face mici cumparaturi.

Sâmbătă 24 iunie este ziua iei, va propun sa sarbatorim si noi aceasta zi frumoasa, asa ca, daca aveti o ie pe acasa, puenti-o in bagaj.
Pensiunea ne pune la dispozitie o incapere unde putem pune muzica, regulile casei nu ne permit sa ascultam muzica in aer liber, pe terasa pensiunii etc.

Vremea
Vremea va fi ca vremea.. cald, in jur de 26 grade ziua dar se anunță și precipitații, să veniti echipati corespunzător.

Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu pentru cei care vor sa parcurga intreg traseul de drumetie sambata- neaparat bocanci care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic de drumetie, tricou tehnic, jacheta softshell, geaca ploaie, pelerina, rucsac de drumetie dar si protectie solara, sapca, ochelari de soare.
Betele de trekking sunt recomandate, preiau din greutatea si presiunea asupra articulatiilor, genunchilor, atât la urcare cât si la coborâre.

Nu in ultimul rand, incercati sa va miscati cât de mult zilele astea, sa fiți in forma pentru traseul montan care presupune o condiție fizică medie.

Spor la pregătiri, ne vedem vineri cu voie bună!  *|*

Ioana-Nicoleta:
Bună ziua tuturor! Cu regret anunț că nu pot participa la excursie. Deși mai e puțin timp până vineri, sper să mai fie cineva doritor să meargă în drumeție. Distracție plăcută! Ioana (Alba)

valiv:
Buna tuturor,

Multumim mult Diana pentru precizari. Gand la gand, referitor la ie, chiar am pregatit-o :applause:

Abia astept sa ne vedem la aeroport, Simona. O sa-ti trimit pe whatsapp o poza recenta de-a mea, ca sa ne recunoastem mai usor.

Si da, abia astept sa reintalnesc spiritul singles, in drumetii si in toate activitatile pregatite.

Sa ne (re)vedem cu bine!

admin:
Apropo de ie, am vazut si eu o fotografie cu cateva participante, care au venit imbracate in ie. Ce frumoasa este imaginea aceea! Superba! Cadrul cu arcade, muscatele acelea rosii si voi...inflorate! Ce port frumos avem, cat de minunat ar fi sa fim imbracati mai des asa! Imi amintesc de o perioada, eram atunci in liceu, cand se canta folk, Phoenix era pe val cu melodii de inspiratie foloclorica si noi ne imbracam in camasi de in topit cu cate un motiv simplu pe ele. Aparusera si la noi blugii, tin minte ce culori frumoase aveau Levi's, Brooklin, Lee si Wrangler! Si ce bine se potriveau cu camasile acelea de in topit!

Mi-ati trezit niste amintiri foarte frumoase, va multumesc mult!

admin:
Si nu mi-ati trezit doar amintirea zilelor frumoase cu ie si blugi, cu folk si Phoenix, ci si a unor zile minunate petrecute acolo, la Rimetea. Superb loc, un mic colt de paradis. Iar imaginea de sus, de pe Piatra Secuiului este unica. Avem o tanti acolo in sat la care trageam si care ne facea mancare ungureasca, tare-tare buna. Ne plimbam prin sat admirand casele si savurand atmosfera aceea linistita, in prag de asfintit. Diminetile de toamna, cu bruma, cu ceata ridicandu-se din iarba, porumbelele coapte, oooohhh ce amintiri.

Imi pare rau ca nu am ajuns in week-end-ul acest acolo, am fost acasa si puteam trage o fuga. Doar ca stiam ca maine am o programare pentru care trebuia sa fiu odihnit si pregatit, asa ca am preferat sa raman in jurl casei...Acum imi pare rau, mai ales ca am anulat plecarea de maine...Promit insa ca data viitoare daca o sa fiu in tara o sa vin si eu si macar pt o seara si o drumetie...Mi-e dor de multi dintre voi, mi-ar fi placut sa va mai intalnesc, sa drumetesc, sa dansez serile...dar cu iesirile astea una dupa alta in afara tarii si cu munca de birou pentru pregatirea excursiilor, din pacate am cam pierdut contactul cu veselia grupurilor din tara. Am sa ma gandesc la ceva simplu sa imi mai dea ocazia sa va revad si sa ne mai distram impreuna...acum, pana nu imbatranesc de tot.  ::)

V-am urmarit iesirea pe...facebook, asa fac de multe ori cand sunt pe acasa. Am vazut pozele Dianei si ale Simonei, pe voi va am mai apropiat pt facebook si imi apar postarile in prim plan. Nu m-am abtinut sa nu le descarc Simona, mi-au placut mult, iar ale tale Diana, au avut darul de a transmite ceva, nu pot defini exact, un soi de emotie, de sentiment de parere de rau ca nu pot fi si eu acolo, ca altadata...

Diana stiu ca de regula tu postezi aici pe forum ceea ce aduni in imagini pe unde mergi, de aceea eu am sa le postez pe ale Simonei. Prea erau frumoase si ar fi fost pacat sa nu ramana ope forum, in amintirea unor zile frumoase...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă