Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 31 martie - 2 aprilie 2023
krondia:
Bună, Alina, e bine că ai scris și aici pentru că poți primi recomandări și de la alți membri ai grupului.
Bocancii sunt, într-adevăr, cel mai important element al echipamentului montan.
Sunt mai multe criterii de care trebuie ținut cont in alegerea bocancilor potriviți.
Cele mai importante aspecte sunt explicate în filmulețul de mai jos:
Pe scurt, incercati, pe cât posibil, să probați bocancii înainte de a-i achizitiona și, de asemenea, să îi cumpărați cu un număr mai mare, poate chiar mai mult in cazul bocancilor de iarna.
Talpa bocancului trebuie sa fie aderenta, să nu alunece, recomand talpa Vibram.
Este importanta și membrana interioara, de preferință Goretex, pentru că permite piciorului sa respire și, de asemenea, bocancii de munte trebuie sa fie impermeabili.
Nu în ultimul rând, optați pentru bocanci înalți, care acoperă glezna.
Vremea este tot mai capricioasă acum, este posibil sa avem parte și de zapada. Anul trecut la mijloc de aprilie am avut parte de trei anotimpuri, inclusiv de ninsoare în ultima zi. Traseele însă nu sunt dificile, pot fi parcurse de o persoana cu o condiție fizică medie.
In concluzie, cel mai bine este sa mergi într-un magazin de specialitate care sa aibă mai multe modele/branduri și, pe baza recomandărilor de mai sus sa alegi ceva care ți se potrivește. Să ai în vedere și faptul că mărimea calapodului diferă de la o marcă la alta. Consulta cu atenție specificațiile tehnice, întreabă și personalul de la magazin și neapărat să porți bocancii înainte de a-i lua pe munte. Fii atenta și la politica de retur, daca îi poți returna in caz că nu te simți bine în ei.
Sper că te-a ajutat. Daca mai ai întrebări, le poți adresa aici.
Spor la pregătiri! Profitați de reducerile de sfârșit de sezon care incep la sfârșitul lunii! *|*
krondia:
Referitor la mese, pentru că am primit întrebări in acest sens, exista și posibilitatea de a opta pentru meniuri de post.
Micul dejun este inclus, cina se achita in prima zi a excursiei. Am sa vă anunț costul cinei cu câteva zile înainte.
Restaurantul hotelului funcționează în circuit închis, se aprovizionează strict pe baza porților comandate.
Cinele comandate trebuie achitate.
Am rugămintea să luați cu copy-paste lista de mai jos și să vă înscrieți in cazul in care doriți cina și să menționați, de asemenea, dacă doriți meniu de post.
1 Diana L - cina vineri și sâmbătă, meniu de post
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Gigi:
1 Diana L - cina vineri și sâmbătă, meniu de post