Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Caraibe si Guadelupa. Farmecul creol. 30 noiembrie - 12 decembrie 2023
admin:
Nu mai este mult pana la plecare, mai putin de o luna. Pana la intalnirea noastra pe aeroport, eu am sa mai fiu plecat intr-o excursie, cea din Brazilia. Ma intorc cu doar 2 zile inainte de plecarea in Caraibe.
Informatiile si detaliile sunt transmise, urmeaza sa primiti si biletele de avion, asta cu cateva zile inainte de plecare. Si tot atunci si voucher-ele de imbarcare cu numarul cabinei.
Pe cabina deja sunt setate excursiile optionale pe care le-ati ales si achitat (ma refer la cele doua prin MSC, pt ca celelalte sunt PRIVATE TOUR si evident ca nu sunt in contul vostru la MSC, ci doar in evidenta mea).
Verificati atunci cand primiti numele si celelalte date de pe voucher. Daca totul e in regula, listati pt ca trebuie sa aveti cu voi voucher-ul in format print.
Agentia a efectuat toate platile: avion, cabine, supliment cabine, taxa tips echipaj, hotel Guadelupe primele 3 nopti si noaptea suplimentara 10/11 decembrie.
La efectuarea platii pentru noaptea suplimentara am fost intrebati daca dorim sa ni se ofere cina, la fel ca in primele 3 zile de sedere acolo. Am cerut o cotatie de grup, sa stiu ce inseamna ca si pret. La individual cina este 40 euro, noua ne-a oferit un tarif special de grup, 20 euro/persoana. Evident ca am acceptat, pentru ca toata lumea va trebui sa serveasca masa in acea seara. Am si achitat cei 20 euro suplimentar.
Acesti bani o sa-i strangem acolo, nu mai este nevoie sa ii transmiteti prin banca. Retineti deci ca mai trebuie achitati 20 euro, dar aveti cina si pentru acea seara.
Practic in aceasta excursie sejur + croaziera (11 nopti) - acum sunt incluse toate mic dejunurile, 7 pranzuri si toate cinele. Ar ramane doar 4 pranzuri in Guadelupa, in perioada de plaja. Dar daca avem cine si mic dejunuri, la pranz e nevoie doar de ceva usor.
Cam acestea sunt ultimele vesti.
Crismi:
Buna ziua!sunt Crismi un membru nou in grup si doresc foarte mult să merg in aceasta croaziera daca mai este locul disponibil.Multumesc!
admin:
Da, este un loc disponibilizat, asa cum este precizat pe site. Este intr-o cabina exterioara cu geam - FEMEI.
adriana1:
Bună seara,datorita sănătății trebuie sa renunț la aceasta croaziera,dacă interesează pe cineva chiar dacă timpul este scurt pana la plecare m-as bucura sa poată prelua locul.
O seara frumoasa!
Șoimița:
Bună ziua, numele meu apare greșit pe tiketul de îmbarcare pe MSC. Am notificat agenția Bon Voyage ,dar nu am primit niciun răspuns pana acum. Nu as vrea sa am probleme din cauza acestei greșeli.
Ce pot sa fac? Multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă