Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Amsterdam – Festivalul lalelelor & fun 28 aprilie - 2 mai 2023
VIOLETA:
Buna , si eu astept instructiuni
ceciliaV:
Buna ziua.
Daca mai sunt locuri disponibile, as dorii sa particip si eu.
lidia.Iasi:
--- Citat din: ceciliaV din Miercuri, 22 Februarie 2023, 13:01 ---Buna ziua.
Daca mai sunt locuri disponibile, as dorii sa particip si eu.
--- Terminare citat ---
Buna Cecilia,
Nu mai sunt locuri disponibile si, din pacate, nu putem face extensie de grup.
Te asteptam data viitoare :thumbup:
lidia.Iasi:
--- Citat din: VIOLETA din Miercuri, 22 Februarie 2023, 10:41 ---Buna , si eu astept instructiuni
--- Terminare citat ---
V-am trimis un email la care va rog sa dati reply si sa confirmati la ce excursii optionale doriti sa participati. Daca nu ati platit optionalele cu ultima rata, asa cum scria pe site, nu este nici o problema, veti plati in martie.
lidia.Iasi:
Intalnirea grupului este la ora 6.00 in fata cafenelei Lavazza, Plecari Internationale. De aici ne vom deplasa impreuna spre check-in/predare bagaj de cala . Aveti incluse 1 bagaj de cala – 23 kg si 1 bagaj de mana de 8 kg. Va recomand sa va luati un bagaj de cala usor de transportat pentru ca, de la airport la hotel, ne vom deplasa cu un sprinter sau tren si vor fi si mici distante de parcurs pe jos.
Ati primit pe e-mail, biletul de la agentie asa ca puteti face si online check-in-ul, cu 24 ore inainte de zbor. Folositi codul e-ticket format din 13 cifre din dreptul numelui vostru.
Vremea se anunta placuta, cu temperature de 10-14 C, dar in Olanda ploaia este la ea acasa. Sa aveti incaltaminte comoda si impermeabila, o haina de ploaie/vant si un rucsacel in care sa va incapa un hanorac, o sticla cu apa si o umbrela mica.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă