Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Insulele Azore si Lisabona 22 iulie - 2 august 2023
admin:
Nu am primit raspunsul de la toata lumea, mai sunt cativa participanti care inca nu au raspuns. Am retransmis mesajul, ca un reminder. Luni am sa transmit in agentie situatia cu cei inscrisi. Urmeaza sa plec, de aceea am dat termenul de astazi.
admin:
In acest moment, dupa reminder a ramas un participant care NU a raspuns. Celorlalti va confirm rezervarile (asa cum ati transmis ca optiune), pentru toate transferurile si excursiile optionale.
Pentru a nu crea confuzii, mentionez pe cei doi participanti de la care nu am primit nici dupa reminder raspunsul:
Alexandru C. A.
Celorlalti asa cum am mai scris, va comunic ca va confirm rezervarile, urmand sa primiti facturile eferente acestor servicii suplimentare.
Eu am sa fiu plecat in mai multe destinatii, nu o sa mai pot ajuta cu ceva participantii la aceasta excursie. Ce a fost de pus la punct am pus, am facut rezervarile, am facut comunicarile de optionale si luni transmit in agentie lista pentru facturare. Urmeaza ca Lidia, insotitorul de grup sa va comunice pe forum inainte de plecare confirmarea de program de zbor, iar pe Email sa va transmita biletele de avion.
Lucia D:
Intrucit eu ma intilnesc cu grupul direct in Lisabona la hotel pe 23 Iulie am nevoie sa stiu la ce ora este plecarea in tur de oras dimineata .Multumesc
admin:
Lidia este plecata cu grupul de croaziera fiorduri, asa ca am sa raspund eu. Turul va incepe la ora 10:00, din Praça do Comércio. Plecarea grupului de la hotel va fi la 09:15 - 9:30 (insotitorul de grup va decide ora), cu metroul din statia Saldanha pana la Baixa-Chiado, iar de acolo pe jos cateva sute de metri pana in Praça do Comércio.
lidia.Iasi:
Sambata, 22 iulie, ne intalnim la ora 3.40 a.m in fata cafenelei Lavazza, Plecari Internationale.
Va rog sa fiti la timp la intalnire. Voi da primele detalii grupului si apoi vom pleca impreuna la check-in.
Bagaje:
- Bagajul de cala - 23 kg maxim
- Bagajul de mana - 8 kg; va recomand sa luati un rucsacel pe care sa il folositi si in excursiile de o zi si in care sa va incapa o haina de vant/ploaie, o sticla cu apa, costumul de baie si un prosop
Imbracaminte/incaltaminte:
- Imbracaminte casual, lejera, de vara, o haina pentru vant si ploaie, tricou si pantalon sport care se usuca repede. In Azore umiditate aerului este mai mare, vremea este foarte schimbatoare, poate sa fie soare si dupa 10 minute sa fie in ceata si sa inceapa sa bata vantul si ploaia. Temperatura aerului este foarte placuta, in jur de 22 grade Celsius ziua si 18 noaptea
- Costum de baie - 2 bucati sau unul inchis la culoare pentru ca vom merge la bai termale care au un continut mare de minerale si pateaza usor costumele mai deschise la culoare
- Incaltaminte comoda, purtata, cu talpa putin mai groasa, fara toc, pentru ca vom merge destul de mult pe jos, iar in Lisabona si in oraselele din Azore trotuarele sunt din piatra pavata. Pentru excursiile optionale din insule: pantofi trekking impermeabili sau sandale trekking si sandale de apa pentru piscinele naturale si laguna
Spor la bagaje si daca mai aveti intrebari, va rog sa le scrieti pe forum, va raspund cat pot de repede!
Navigare
Du-te la versiunea completă