Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 17 - 19 martie 2023

<< < (6/7) > >>

Iasmina:
Salutare gașcă frumoasa  *|*,

Azi am scris SMS la cei care încă nu mi-au răspuns la excursia opțională,  va rog sa îmi răspundeți scurt pe SMS sau whatsapp dacă doriți sa participați.
Cei care au mai fost la evenimentul de la Sighișoara sa luați în considerare ca este o excursie nouă cu trei biserici fortificate foarte frumoase și interesante. 

Duminică frumoasă și sa ne vedem plini de veselie săptămâna viitoare!  :flori:

Iasmina:

--- Citat din: CristiG din Sâmbătă, 11 Martie 2023, 00:42 ---Salut, vine cineva din Timisoara sau din vest?

--- Terminare citat ---

Ceau Cristi,
suntem mai mulți din Timișoara,  dacă nu ai găsit încă transport sună-mă. 

mianaandra:
Buna dimineata!
Merg si eu in excursia optionala!
Mai vine cineva din Bucuresti? Ar fi o idee sa nu calatoresc singura!

Iasmina:

--- Citat din: CC din Marți, 07 Martie 2023, 18:36 ---Sper sa gasesc si eu un costum de inchiriat de acolo, care sa ma reprezinte si sa-mi fie bun. :crazy2: Merg de vineri si as avea timp daca stiu unde sa caut. Daca stiti unde anume sa ne adresam mi-ar fi de mare ajutor informatia. Cu plata am rezolvat, totul e ok acum.

--- Terminare citat ---

Draga CC,

din pacate magazinul de inchiriat costume este inchis si nici nu este alta posibilitate, incearca sa vii direct cu ceva costum, macar o masca... improvizezi tu ceva  ;)

O saptamana usoara si ne vedem vineri!

Nikky:
Buna,
Daca trece cu masina cineva prin Pitesti spre Sighisoara sunt interesata sa merg si eu si sa impartim costul si sa mai socializam.

Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă