Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Samothraki - vacanta pe insula Marilor Zei. 23 iunie - 1 iulie 2023
Ica Lomos:
Bună, sunt Ica din Deva și a-și dori să știu dacă mai este cineva de prin apropiere pentru această minunată excursie.
Bon Voyage:
Buna ziua
Toti participantii la aceasta excursie au primit in data de 26.05 pe e-mail factura pt plata biletelor de ferry boat cu care vom trece in Samothraki.
Am mentionat pe factura ca data scadenta a platii este 30.05 deoarece urmeaza citeva zile libere (inclusiv bancare)si aceste bilete trebuie achizionate cit mai repede pt garantia rezervarii .Ferry boat-ul are zilnic doar o singura cursa de traversare.
Vin cu rugamintea de a face plata facturii pina miine seara ,pt ca agentia sa poata face ,la rindul ei ,rezervarea ferma a biletelor.
Va multumim.
Anaisanaisa:
Eu as dori sa renunt la excursie, care e deja platita(nu pentru mofturi, dar ma aflu la Faenza, Italia, in mijlocul innundatiilor si starea mea de spirit nu e adapta pentru vacanta... Evident, nu puteam sa prevad innundatii, si nu am facut o asigurare storno) Am citit pe regulament ca, in cazul renuntarii la o excursie externa, nu pot recupera plata excursiei si ca suma achitata ramane agentiei... Avand in vedere ca deplasarea se face cu autocarul, registrarea la hotel nu e o problema, exista mai multe persoane care doresc un loc in aceasta excursie, se poate face inlocuirea? Contracostul excursiei poate ramane in contul agentiei pentru un loc in aceeasi excursie, ptr anul viitor(daca se organizeaza, daca nu, ptr o alta excursie).
admin:
Anaisanaisa, ti-am raspuns si pe whatsapp, cand eram in Madagascar, da, daca gasesti un inlocuitor, totul se rezolva doar cu schimbarea de nume.
Daca esti decisa 100% sa renunti, atunci trebuie sa anunti agentia, pe office@bonvoyagesibiu.ro. In felul acesta locul de vacanteaza, permitand inlocuirea.
Bon Voyage:
A aparut 1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă