Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calatorie pe mare pe Riviera turca. 16 - 23 septembrie 2023
Bon Voyage:
A aparut un loc disponibil intr-o cabina dbl la femei.
Bon Voyage:
1 loc disponibil intr-o cabina dbl la barbati.
goldenseptember:
Buna ziua
Imi cer scuze, de abia acum am vazut postarea cu excursiile optionale.
Daca mai e posibil, as vrea sa ma adaugati si pe mine pe lista, pentru ambele excursii. Multumesc.
Roxana Nichifor
admin:
Rezervarea excursiilor optionale se face SPOT (la fata locului), tot atunci se face si plata. Deci nu se fac rezervari prealabile. Am deschis acea lista de inscrieri pe forum pt a putea da celor de acolo un numar aproximativ. Dar vad ca lumea inca nu scrie nimic pe aici, nu se inscrie, asa ca ramane ca totul sa se faca la bord. Ar fi fost perfect daca ii puteam anunta in prealabil pt a putea sa faca o pre-rezervare care asigura necesarul de locuri, dar daca lumea nu comunica aici, va ramane la risc dpdv al disponibilitatii, acolo. Eu totusi mai incerc, punandu-te pe tine goldenseptember pe prima pozitie:
1. Roxana N - ambele excursii
Evident ca cei care se inscriu aici vor avea prioritate la rezervarea locurilor la bord, asa ca recomandarea mea, daca doriti sa fiti siguri pe loc - sa va adaugati pe aceasta lista. Luati-o cu copy/paste si duceati-o mai departe, adaugandu-va prenumele si initiala numelui si trecand in dreptul vostru excursiile optionale la care doriti sa participati.
Adriana Iulia:
1. Roxana N - ambele excursii
2. Adriana P.- ambele excursii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă