Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calatorie pe mare pe Riviera turca. 16 - 23 septembrie 2023
alinasilvana:
Bună ziua,
Și eu vreau să mă înscriu în ambele excursii. Mulțumesc!
Gabriel:
Buna ziua tuturor.Check-in online este deschis si il puteti face. Pentru ca sunt ceva intrebari legat de ce cod trebuie introdus, la biletul comun primit de la agentie, pe ultima pagina aveti ticket details-E ticket. Trebuie sa introduceti cele 13 cifre din dreptul numelui vostru ( fara TK si fara - ),apoi numele de familie si continuati....Ne vedem maine la ora 6.30 la aeroport !
aici linkul pt check in online https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/manage-booking/
goldenseptember:
A fost o experienta minunata.
Am plecat un grup si ne am intors aproape, ca intr o familie.
Nu stiu despre ce sa vorbesc mai intai: despre oameni, locuri, momente petrecute impreuna.
Descoperindu i pe ceilalti, m am inteles mai bine pe mine.
Va multumesc mult pentru aceasta calatorie si sper ca o veti mai organiza, indiferent de costuri.
Cu siguranta, eu voi mai participa.
Roxana
Adriana Iulia:
Am revenit acasa, dar de fapt am ramas ...este genul de experienta care ajunge in suflet si ramane acolo. Peisajele de pe coasta sunt de vis,apa marii este minunata, gasca care s-a inchegat pe barca,vorba Roxanei-aproape ca o familie pusa pe distractie,cateva feluri de mancare deosebite gatite de un adevarat chef, cerul privit noaptea cu puzderia lui de stele, chiar si goeleta in sine,toate astea fac din croaziera o vacanta care nu trebuie ratata. Multumesc Gigi,Samiza, Gabi si celorlati colegi si colege cu care am impartasit acesta ! Eu una voi reveni cu mare bucurie :love:
Gabriel:
2023 septembrie - Croaziera albastra -Farmecul rivierei turcesti si doua gulete super vesele.
Zile si nopti pe mare - regiuni minunate unde albastrul imbratiseaza verdele-Marmaris, Bozburun, Datca, Selimiye, munti, insule, golfuri si golfulețe, plaje, rasarituri si apusuri de soare, jeep adventure, Knidos, hamam, turism de mare stil, seri pe mare cu muzica live si disco party, veselie, socializare & more. Multumim tuturor pentru participare si prietenie, grup minunat !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă