Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion la Dorna Arini. 30 decembrie 2022 - 02 ianuarie 2023
enache:
Bună ziua dragii mei. Din păcate pentru mine nu pot sa vin la revelion. Ofer locul meu. Mai am de plătit doar ultima rata de
550 lei. Ma puteți suna la 0722302564 Sunt Anca Brasov
McDreamy:
Salutare,
Eliberez un loc la Revelion! Contact: 0723527738, Dan! Am platit rata 1+2.
admin:
Atrag atentia asupra unei conditii de inlocuire. Am facilitat posibilitatea de a gasi un inlocuitor dar trebuie sa se inteleaga ca exista si conditii in care se poate face modificarea. Conditiile si posibilitatile sunt explicate pe site, le puteti oricand consulta; reamintesc acum doar pe cea mai importanta: TRANSFERUL (inlocuirea) unui loc rezervat se poate face DOAR IN SITUATIA IN CARE RATELE SUNT PLATITE INTEGRAL SI IN TERMEN.
Deci nu se pot transfera locuri la care nu este facuta plata ultimei rate si important: IN TERMEN.
La acest eveniment termenul de plata pt ultima rata a fost 2 decembrie. Pana la acea data banii trebuiau sa ajunga in contul agentiei. Dupa 7 zile de la data in care banii ultimei rate trebuiau sa fie in contul agentiei, daca nu s-a facut incasarea, REZERVAREA DEVINE NULA prin nerespectarea termenului de plata, iar sumele achitate pana la acel moment urmand a fi retinute conform conditiilor comunicate si acceptate la inscrierea la eveniment.
Am tinut sa reamintesc aceste conditii cat mai urgent, am si raspuns unui Email primit, desi am comunicat ca suntem plecati din tara pana pe 10 decembrie.
Horzon:
Bună ziua! Nicoleta din Iași sunt, voi participa și eu la acest eveniment dar întâmpin o problemă la achitarea ultimei rate. Am încercat întâi plata cu cardul dar nu a funcționat, astăzi am încercat să plătesc prin virament bancar dar deși îmi apare ,că tranzacția a avut loc cu succes, nu mi-au fost retrași banii sau eventual blocați. Este o problemă la mine sau la agenție? (Nu cred că este cazul, nu este prima oară când fac operațiuni de acest gen)Nu aș fi ales acestă cale pentru lămurire dar în agenție nu răspunde nimeni și am făcut deja operațiunea de 2 ori și nu aș vrea să am surprize.
admin:
Nicoleta, am scris in highlight-ul forumului, SUNTEM PLECATI DIN TARA pana in 10 decembrie. Am intervenit aici pentru ca mai verific cand pot daca au aparut urgente. Am considerat ca este cazul sa intervin cu explicatii si precizari pentru cei care au intentia sa gaseasca inlocuitori. Nu as fi dorit sa ramana intr-o confuzie sau eroare, iar cand ne intoarcem noi si ne reluam activitatea sa fie prea tarziu.
Cardul functioneaza, s-au incasat sume, vad pe Email confirmari de sume. In ceea ce priveste OP este si mai simplu, daca totul e completat corect nu exista nici un motiv ca banii sa nu plece din cont spre agentie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă