Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi si voie buna la Bansko. 26 februarie - 4 martie 2023

<< < (2/3) > >>

lidia.Iasi:

--- Citat din: Tatiana din Vineri, 17 Februarie 2023, 14:54 ---Buna Lidia,

pentru inchiriere echipament este cazul sa facem vreo programare? ne poti ajuta cu vrein sfat ?

--- Terminare citat ---

Sunt multe centre de inchiriere, nu este nevoie de programare. Voi merge  eu cu cei care au nevoie de echipament, la un centru care este aproape de plecarea gondolei. Am inchiriat de la ei in ultimii doi ani si au echipament bun.

Rentzi:
 :applause:

Mihaela-Rodica:
Sunt nevoita sa inchiriez echipamentul . Mi s-a stricat masina si vin cu Bla Bla car. Nu -mi mai car echipamentul.
 :D

Mihaela-Rodica:
Cardul  de sanatate european este valabil ? Nu am asigurare. Din cate am vazut nu mai trebuie sa mi schimb banii in leva  aici . Pot scoate de la bancomat.

lidia.Iasi:

--- Citat din: Mihaela-Rodica din Joi, 23 Februarie 2023, 18:16 ---Cardul  de sanatate european este valabil ? Nu am asigurare. Din cate am vazut nu mai trebuie sa mi schimb banii in leva  aici . Pot scoate de la bancomat.

--- Terminare citat ---

Da, cardul european de sanatate este valabil, cu el se pot accesa serviciile medicale de stat din Bulgaria.
Eu v-am recomandat asigurarea de calatorie care include si practicarea sporturilor de iarna pentru ca acopera toate cheltuielile in cazul unui incident nedorit pe partie.

Leva puteti scoate de la bancomatt sau puteti schimba din lei si euro in Bansko.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă