Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Fiorduri cu MSC Euribia 8 - 18 iulie 2023

<< < (2/6) > >>

admin:
Din momentul in care transmit tabelul excel cumulativ, va dura cca o saptamana-doua, pana primesc raspuns daca exista disponibilitate la fiecare optionala SOL in parte. Atunci o sa aflu si eu cand trebuie achitate.  Aproximez ca in 3 saptamani.

admin:
A raspuns toata lumea, va confirm ca am primit raspunsurile de la fiecare dintre participanti. Am centralizat raspunsurile, maine transmit la MSC lista. Va tin la curent cu raspunsul lor, chiar daca asta se va intampla cat sunt plecat. Seara imi citesc Email-urile importante.

MOT:
Multumim! Sarbatori Binecuvantate tuturor!

Bon Voyage:
Disponibilitati:

1 loc  intr-o cabina ext balcon la barbati
1 loc  intr-o cabina ext  balcon la femei

admin:
Rezervarile la optionale sunt confirmate, agentia o sa va transmita zilele acestea facturile.

Doresc sa subliniez si sa va reamintesc inca o data: PENTRU IMBARCAREA PE VASUL DE CROAZIERA ESTE NEVOIE SA PREZENTATI PASAPORTUL. (NU CARTEA DE IDENTITATE)

Va rog tineti cont de ceea ce am scris si comunicat, nu faceti interpretari personale (ca sunt state din EU care nu solicita pasaport ci CI, ca ati auzit la altii, etc) pentru ca fara pasaport nu veti fi imbarcati. Asta am primit de la MSC, asta am comunicat inca de la inceput. Am avut o situatie similara anul trecut, cu 2 persoane, care au dat interpretari personale la un text pe care l-au gasit la MSC, in loc sa tina cont de ceea ce am scris si comunicat eu. Au avut un noroc nesperat, dar asta dupa ce au fost refuzate la inceput.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă