Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Fiorduri cu MSC Euribia 8 - 18 iulie 2023
Monalisa Stoica:
Buna ziua! confirm primirea. nu inteleg ce reprezinta data de 15 Oct.2023 de pe pagina 4. cred ca este o eroare...
lidia.Iasi:
Maine veti primi pe email VOUCHERUL de cabina
1.Printati documentul
2.Verificati daca datele personale sunt corecte si corespund cu cele din pasaport
3. Completati formularul de sanatate
4. Instalati pe mobil aplicatia MSC (la pagina 13 aveti un cod QR, scanati-l si installati aplicatia; este foarte utila pt comunicare si informare pe vas )
5. Verificati daca apar toate excursiile optionale la care v-ati inscris
Legat de bagaje, gasiti urmatoarele precizari:
Lucruri de împachetat: haine casual pentru viața la bord, un costum de baie, jachetă de dineu sau costum formal și cravată pentru bărbați, o ținută elegantă, un costum formal rochie sau rochie de cocktail pentru femei, pantofi și îmbrăcăminte pentru iubitorii de gimnastică, un pulover sau un șal pentru schimbările de temperatură,
Lucruri pe care NU trebuie să le împachetați (toate sunt interzise la bord): alcool, alimente sau băuturi, arme de foc, obiecte ascuțite, cum ar fi lame și foarfece, materiale inflamabile și explozive, obiecte cu elemente de încălzire sau flăcări deschise sunt interzise, cum ar fi fiare de călcat pentru haine, ceainice, lumânări, tămâie și drone.
Lucruri pe care trebuie să le păstrați în bagajul de mână: documente de călătorie, bani, bijuterii, dispozitive electronice, medicamente, scutece și orice alte obiecte de de valoare sau alte obiecte de care ați putea avea nevoie în scurt timp.
MOT:
Despre ce formulare de sănătate este vorba care trebuie listate și semnate?
Mail-ul pe care l-am primit nu are nici un attachment.
Va rog sa retransmite cu attachment
Multumesc.
lidia.Iasi:
--- Citat din: MOT din Joi, 06 Iulie 2023, 23:38 ---Despre ce formulare de sănătate este vorba care trebuie listate și semnate?
Mail-ul pe care l-am primit nu are nici un attachment.
Va rog sa retransmite cu attachment
Multumesc.
--- Terminare citat ---
In unul din e-mailurile primite ieri de la agentie trebuie sa ai in attach un document pdf cu 21 de pagini care trebuie printat. La pagina 3 sau 5 dupa formularul cu datele personale este "MANDATORY HEALTH QUESTIONNAIRE".
Daca nu i-ai gasit inn e-mailul primit de la agentie, scrie ca nu ai atasat formularul
cristinamirela:
Ziua buna, tuturor
Stie cineva, ceva despre chek-in? Il face Diana pentru intregul grup? Eu am incercat sa-l fac dar aveam de bifat o "casuta" in care ma intreba daca am acceptul grupului. Cum nu aveam respectivul accept am iesit fara sa fac nimic :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă