Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Via Transilvanica de la Sadova la Mestecanis 14 - 16 octombrie 2022
floringavril:
Bună seara!
Dacă mai este cineva din Botosani sa ne organizam pentru plecare. :)
Lupu Georgeta:
Buna !
Eu plec din Buzau spre Sadova vineri dimineata la ora 6.00 prin Ramnicul Sarat, Focsani, Marasesti, Adjud, Bacau, am locuri libere in masina daca doreste cineva grupaj.
0723944077
Gina Lupu
Va rog mesaj scris initial, ca sa nu ma prindeti cu mana in ceva si sa nu pot vorbi.
Drumuri bune tuturor!
lidia.Iasi:
Buna tuturor!
Vremea se anunta faina pentru drumetii in zona Bucovinei. Vor fi 14-16 grade ziua cu soare si nori. Nu se anunta ploaie,dar la munte vremea este schimbatoare asa ca nu trebuie sa va lipseasaca pelerina de ploaie, haina de vant, bluza termica.
Aveti nevoie de bocanci comozi, purtati si de un rucsac in care sa va incapa haine de schimb puse in punga sa nu se ude in caz de ploaie, un sendvis, baton energizant, apa. Pentru seara sa va luati o geaca mai groasa.
Daca vreti sa faceti sauna la pensiune, nu uitati costumul de baie si un prosop.
Vineri va astept la Cabana David, incepand cu ora 13.30, ne cazam, iar la 15.00 plecam intr-o plimbare de 2-3 ore la Lacul Iezer.
Sambata vom avea traseul mai lung, 20 km, 7-8 ore cu pauze. Am inchiriat un microbuz pentru transferul de la pensiune in Pasul Mestecanis de unde plecam pe traseu. Costul este 25 lei/persoana
Mese:
Restauranrul pensiunii serveste numai meniu tip grup, nu se mai pot comanda a la carte decat bauturile
Micul dejun este inclus
Pranzul
- vineri puteti manca de pranz tot in Sadova, la Dor de Munte(la intrarea in Sadova, pe stanga) sau va puteti lua ceva la pachet.
- sambata ne luam sendvisuri pe traseu (se pot comanda si la pensiune)
Cinele nu sunt incluse. Am discutat pentru 2 variante de meniu din care sa alegeti:
- fel principal - tocanita de hribi cu mamaliga sau gulas de porc
- desert - poale-n brau
Va rog sa-mi transmiteti pana joi la ora 20,oo, SMS sau mesaj whatsapp la 0743122214 ce varianta de cina alegeti pentru vineri
Sper ca a gasit toata lumea o solutie de transport pana la Sadova. :)
Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli!
RaduM:
Buna ziua ,
Cit costa o cina ?
Se poate plati cu cardul sau trebuie sa avem cash la noi ?
lidia.Iasi:
--- Citat din: RaduM din Joi, 13 Octombrie 2022, 10:23 --- Buna ziua ,
Cit costa o cina ?
Se poate plati cu cardul sau trebuie sa avem cash la noi ?
--- Terminare citat ---
Cina este in jur de 50 lei. e mai bine sa aveti cash. Inainte de a inchide restaurantul se putea plati cuu cardul. Radu, tu stii locatia din primavara. Am lasat masinile la Cabana David cand am facut traseul la Iezer.
Pentru cina de sambata vom stabili meniul maine
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă