Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu schi, ciubar, sauna si veselie 29 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023
admin:
Acum ca m-am intors din trei excursii pline, aproape legate intre ele, am luat fiecare subiect in parte sa raspund intrebarilor care s-au pus.
Asa am ajuns si aici, unde intreba @ciupss (care intre timp a devenit datorita comportamentului care nu se incadreaza in profilul Singles Camp, doar...vizitatoare) ce inseamna miniwelness la locatia in care se va desfasura Revelionul.
Am raspuns facand completarea la servicii incluse si de asemenea precizand cand vor avea loc fiecare. Miniwelness inseamna aici la pensiunea Mountain Rest o sauna si un jacuzzi de 5 pax, o noutate fata de ultima oara cand am fost oaspetii pensiunii.
Programul pe zile apare acum si pe site, nu doar pe forum.
Ciprian Sava:
Eu eram ciupss dar am facut alt profil, cu numele real. Cel vechi nu se poate modifica
admin:
OK Ciprian, am crezut ca era vorba de un ban. :) Imi spunea Samiza de o "tanti" tare tafnoasa, careia i-a restituit banii de avans, ferindu-va pe cei care participati de prea multe "aere". Este ozon destul acolo, nu mai era nevoie si de altele...Si credeam ca era vorba de ea...
Ciprian Sava:
;D
--- Citat din: admin din Marți, 18 Octombrie 2022, 17:04 ---ferindu-va pe cei care participati de prea multe "aere".
--- Terminare citat ---
Mulțumim
Lila:
Buna ziua ,
Cu părere de rău , din cauza unei probleme medicale , eu nu voi mai putea participa la acest eveniment .
Prin urmare dacă dorește cineva locul meu , ma poate contacta la nr de tel 0727135447 .Mentionez ca am achitat cele 2 rate in valoare de 1700 lei . Am anunțat deasemenea și agenția .
Va doresc tuturor multă sănătate și petrecere minunata !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă