Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu schi, ciubar, sauna si veselie 29 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023
Bon Voyage:
Buna ziua
Incepind de miine 23.12 .2022,agentia va fi inchisa si orice problema referitoare la o posibila renuntare a unui loc pentru acest eveniment nu mai poate fi solutionata de catre noi.
Plata a fost facuta integral catre locatie pe nr de participanti estimat la aceasta actiune.
Singura varianta posibila este gasirea unui inlocuitor ,apoi acest lucru se transmite insotitoarei de grup cu precizarea numelui si numarului de telefon al persoanei ce va participa.
Va uram sarbatori fericite !
Irinairi:
Bună!
Locul eliberat de mine a fost ocupat.
Sărbători fericite tuturor! :thumbup:
ceciliac:
Buna,
Eu plec din Bucuresti in jurul orei 9,30-10 am .
Daca doreste cineva sa mearga cu mine , rog sa ma sune la 0744648265 .
Craciun Fericit , lumina in suflet si in gand :)
krondia:
Ora de intalnire la pensiune: : joi 29 decembrie incepând cu orele 15:00.
Cel mai probabil, eu voi ajunge in jurul orelor 14:00
De repartiția camerelor ma voi ocupa eu, îmi puteți spune înainte daca doriți să stați cu o anumită persoana in camera.
Pensiunea se gaseste intr-o zona izolata, magazine și bancomate sunt doar in Miercurea Ciuc, la circa 10 km, sa aveti la voi ce stiti ca aveti nevoie.
La pensiune se poate achita cu cardul.
Din soseaua principala Miercurea-Ciuc - Odorheiu Secuiesc se parcurge un drum forestier prin padure de circa 1,5 km, cu orice tip de mașină.
Incercati, pe cât posibil, sa ajungeti la pensiune pe lumina.
Imediat cum iesiti din padure, veti vedea pensiunea in partea dreapta.
GPSul va duce bine.
Va rog sa mă anunțați în cazul în care ajungeți după orele 18:000, sa luam cina împreună.
In cazul in care doriți să vă mai grupați cu transportul, mă puteți anunța și va pun în legătură.
Temperaturile sunt pozitive, din păcate nu este zăpada in zona și este prea cald pentru zăpadă artificiala. Nici la Harghita Bai nu se poate schia :(
Masina însă trebuie echipata de iarna.
Echipament: costum de baie, slapi, halat de baie pentru sauna/ciubar, imbracaminte/incaltaminte sport, călduroase pentru ieșiri în natură, accesorii/costumatie carnaval
Pentru noaptea de Revelion: tinuta mai eleganta dar fara să fie luxoasa, vom fi într-un cadru intim, la munte.
Referitor la mese, am primit o singura solicitare pentru meniu vegan.
Am rugămintea să îmi transmiteți până cel târziu mâine dimineața (miercuri) la 09:00 daca mai este cineva cu restricții alimentare.
Joi la prânz se poate lua o ciorba la restaurantul pensiunii.
Imi doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne simtim bine impreuna, să profităm din plin de zilele (și nopțile :dance:) de vacanta *|*
Grija la drum, sa ne vedem cu bine!
Camelia Henegariu:
:thumbup:
Sa ne vedem cu bine. Drumuri bune!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă