Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Halloween party Sighisoara 4 - 6 noiembrie 2022
Mindru gabriela:
Buna ziua tuturor si.. petrecere placuta , am scris mai sus ca am un loc liber Sighișoara l am dat! Primei doamne care mi a obordat, Elvira va veni cu voi in locul meu, mulțumesc , mulțumesc dnului Gigi ptr organizare, iar vouă tuturor sa va Distrați biiine!
an_cris:
Buna,
Din motive personale nu mai pot participa la acest eveniment.
Am rezervat un loc in camera dubla.
Daca doreste cineva acest loc, ma poate contacta.
0770352258 Anca
altai:
Salut! Eu voi pleca din Bucuresti cu masina. Cine este interesat, ma poate contacta si la tel 0720080421.
anailil:
--- Citat din: altai din Sâmbătă, 22 Octombrie 2022, 21:34 ---Salut! Eu voi pleca din Bucuresti cu masina. Cine este interesat, ma poate contacta si la tel 0720080421.
--- Terminare citat ---
OK. Multumim!
admin:
DORESC MULT SA SE INTELEAGA UN LUCRU INCA DE ACUM, PENTRU A NU AJUNGE IN SITUATIA IN CARE IASMINA SAU EU (CEL MAI PROBABIL CA O SA AJUNG ACOLO) SA FIM PUSI INTR-O SITUATIE NEPLACUTA SA REFUZAM INTRAREA LA PETRECERE: DACA NU ATI REZERVAT PACHETUL DE CAZARE + ENTERTAINMENT, NU VENITI LA PETRECERE.
Spatiul este foarte limitat si nu este normal sa inghesuim pe cei care si-au luat si platit din timp acest eveniment. Va scriu astea pentru ca stiu ca s-au pus intrebari si s-au facut interventii sa se poata veni DOAR LA PETRECERE, mai stiu de asemenea ca au mai fost persoane care mizand pe prietenie au aparut meteoritic pe la evenimente la care nu aveau rezervare, "hai ca am venit si noi!". Dar nu e normal, nu e corect fata de ceilalti care au achitat totul, sa mergem undeva si hai sa petrecem si noi.
Deci, la acest eveniment nu mai sunt locuri, nu exista posibilitatea de extindere si NU SE POATE VENI DOAR LA PETRECERE din exterior! Imi pare rau pentru cei care nu au mai prins locuri, le promit ca o sa mai existe ocazii destule de petrecere si intalnire cu ceilalti, la randul meu vreau sa inteleaga situatia si sa nu creeze acolo ceva neplacut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă