Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Irlanda 21 - 31 iulie 2023
ANCUTA66:
Am primit, mulțumesc.
admin:
Pentru duminica, seara de la Westport, am discutat la hotel sa ne rezerve locuri la cina. Astept raspunsul dar cred ca va fi da. O sa mancam doar la 20:30 pt ca pana atunci o sa fim plecati pana la Westport House. Meniul este aici: https://www.castlecourthotel.ie/upload/docs/portos-dinner.pdf
Cand ma intorc din Faroe revin aici.
admin:
O sa vizitam Cliffs of Moher. Cei de acolo mi-au transmis un link catre aplicatia lor, un audio ghid: https://www.cliffsofmoher.ie/about-the-cliffs-of-moher/things-to-do/audio-guide-and-app/. L-am parcurs este foarte bine facut, asa ca va recomand sa descarcati aplicatia si sa o aveti la fata locului pregatita pentru a parcurge traseul impreuna cu explicatii si muzica.
getaravi13:
Buna ,
am inceput deja sa numar zilele, abia astept plecarea :dance:
Sistemul de prize este cel britanic (cel cu 3 pini); pentru a va incarca device-urile aveti nevoie de un adaptor. Il gasiti mai ieftin acasa, mai scump pe aeroport si cu vreo 3 euro, dar dupa ceva umblatura, in Irlanda...
Eu nu am reusit sa gasesc pe nicaieri acest adaptor -daca cineva gaseste si poate cumpara unul in plus-raman recunoscatoare -daca nu, poate am timp sa iau din aeroport
La buna vedere in AMR 9 ZILE :thumbup:
admin:
Maine (vineri 21 iulie) ne intalnim pe aeroport, asa cum am comunicat, la ora 16:00. Este putin cam repede, am vazut ca la HiSky, check in-ul incepe cu 2 ore inainte de plecarea avionului, dar cateva minute la intalnire am sa le folosesc pentru cateva repere, apoi sper ca am sa aflu inainte de afisare unde se face preluarea bagajelor. Am vazut de mai multe ori acelasi punct, cred ca se va mentine.
V-am transmis tuturor biletele de avion, salvati-le in telefon sau print si nu uitati de cartea de identitate sau pasaport. Avand in vedere ca aeroportul Otopeni a fost in ultimele zile super plin, va recomand sa aveti pasaport (daca aveti unul de tip nou) pt a nu mai fi nevoiti sa stati la coada de la security. La portile automate chiar daca e un pic de coada, lucrurile merg mai repede.
Nu stiu daca se poate face online check in sau nu. Nu e nici un bai, daca nu merge il facem pe aeroport front-desk, avem bilete premium care are inclus in tarif si check in la aeroport. Eu am sa intru deseara la ora 19:00 (cand ar trebui sa se deschida si va comunic aici daca am reusit sa nu). Cei care incercati, atentie ca nu este ca la alte companii aeriene care vad in sistemul de check in online codul de referinta Pegasus ticketing: trebuie folosit codul de rezervare al companiei. Il gasiti in partea de jos, ultima a biletului transmis. Eu sunt pe un bilet comun cu inca 8 persoane din grup si la mine este:
Airline Booking Reference(s) A1 (A.P.G. Distribution System): 12H4AZ.
Pentru bagaje. Nu uitati de pelerina, am vazut ca sunt zile cu prognoza de stropi sau chiar ploaie. Tineti cont daca ploaie sau nu, programul de vizitare se va tine. Daca nu sunteti echipati va fi nevoie sa stati in autocar sau sa va adapostiti undeva.
Pantofi mai de drumetie - dar in nici un caz trekeri din aia grei, sau ghete - luati daca aveti unii usurei, care sa va intre usor in bagaj si sa nu-l ingreuneze. Important sa nu intre apa in ei si sa nu alunecati. Oricum incaltaminte sport-urban, la fel si imbracaminte. La Cliffs of Moher acum s-a asfaltat aproape toata poteca, nu mai e ca inainte cand mergeam prin noroi, de asemenea in Connemara. Dar in nici un caz cu sandale, sau ceva cu toc, ca nu aveti ce face cu ele nici macar in pub-uri,. In aglomeratia de acolo, va calca unul "fericit" si s-a dus vacanta...
In pub-uri si restaurante se merge ultra-casual, deci nu va formalizati, ca acolo lumea e normala si nu face parada. Sa va simtiti comod si bine, asta e important. Nu uitati de costumul de baie daca vreti sa va bucurati de un pic de SPA, acolo unde se poate.
Prima seara ati retinut, nu prea avem unde manca la ora aceea, de asemenea nu primim masa pe avion. Luati ceva sa va omorati foamea, biscuiti, batoane, sandvici, depinde cat de rai de foame va stiti. Daca nu sunteti pretentiosi, in jurul hotelului sunt cateva fast food-uri: Burger King, McDonalds etc. Localurile sunt deschise pana la 23:00 si chiar 00:00 dar de pe la 21:00 nu mai servesc mancare.
Drum bun fiecaruia, sa ne intalnim cu bine maine pe aeroport.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă