Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia. In tara castelelor. 10 - 20 august 2023

<< < (2/6) > >>

admin:
Astazi, 24 martie 2023 l-am transmis, deja au venit 7 sau 8 raspunsuri. Daca este cineva care nu a primit Email-ul meu, sa-mi scrie un mesaj pe office@singlescamp.ro si il retransmit prin reply.
Astept pana luni raspunsurile tuturor, pentru a va putea face apoi facturile din agentie, iar la sfarsitul saptamanii viitoare sa fac rezervarile.

admin:
Mai sunt 6 participanti care inca nu au raspuns.

Cecilia C
Liliana T
Mihaela P
Luminita B
Maria R
Aurelia N

Suntem inca in timp, maine seara centralizez si transmit in agentie inscrierile participantilor la optionale, pentru intocmirea facturilor.

Am revenit aici in special pentru a va explica un pic despre Balmoral. Anuntam inca de la lansare ca este posibil sa fie inchis si aveam ca varianta ceea ce am postat ca program pentru ziua de 17 august. Pe site-ul oficial al castelului este posibil sa se faca rezervari dar doar pana in 2 august. Am scris unei persoane de acolo cu care am mai colaborat sa vad daca familia regala s-a anuntat acolo sau daca inca nu sunt informati cu privire la programul castelului in perioada de dupa 2 august. Diane mi-a raspuns ca cei care se ocupa de partea administrativa a familiei regale nu au transmis ca vor veni la vara acolo, dar nici nu au anuntat ca liber pentru vizitare. Asteapta deci si ei, cei care se ocupa de castel sa vada. Mi-a promis ca ma anunta indiferent de raspuns.

In situatia in care castelul va fi deschis si vom putea sa-l vizitam, programul zilei de 17 august va fi reconfigurat, pentru a da posibilitatea de a-l vizita pe indelete.

mi_pop:
Bună ziua am trimis și eu confirmarea pt bilete
Mihaela P

admin:
@mi_pop, am primit raspunsul. Actualizez lista: nu am primit inca raspuns de la:

Cecilia C

Luminita B

Maria R

Pana acum toata lumea a raspuns afirmativ la toate obiectivele.

admin:
Am primit de la toata lumea, raspunsurile pentru optionale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă