Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Scotia. In tara castelelor. 10 - 20 august 2023
mi_pop:
Popirda cu Aurelia Nicolae
mi_pop:
O excursie minunată, intensă, chiar copleșitoare uneori, un grup vesel în care am reîntâlnit colege din alte excursii, m-am simțit extraordinar și încă facem schimb de fotografii pe grupul de whatsapp
admin:
Am pregatit fotografiile, urmeaza ca seara aceasta sa le transmit fiecarui participant in parte. Link-ul de descarcare este valabil doar 7 zile, dupa aceasta perioada nu mai poate fi activat. Si din pacate eu nu o sa mai am timpul necesar sa urc inca o data pe wetransfer fotografiile, asa ca daca doriti sa le aveti, va fi nevoie sa le descarcati saptamana viitoare.
admin:
Am transmis fotografiile, pe Email. Daca nu ati primit mesajul meu scrieti-mi in timp util (pana nu dezactiveaza link-ul) si va retrimit. office@singlescamp.ro
MAC:
Gigi, multumim pentru fotografii! :)
Tartane, cimpoaie, whisky, peisaje, castele, kilturi, legende, Loch Ness, flori, flori, casute cochete(mai ca ti-ai dori sa le iei acasa), bijuterii cu simboluri scotiene, Edinburgh.Din discutiile de pe whatsapp, si nu numai, se pare ca Scotia ne-a lasat o usa deschisa. :) Un circuit intens, pentru toata lumea, care a placut mult.
Acum, pentru Rentzi singura pisica ce s-a lasat fotografiata.Pe langa unul din hoteluri, chiar am vazut doua pisicute.Foarte grabite.
O surpriza ffplacuta, a fost micutul orasel Pitlochry.La doua ore de mers cu trenul din Edinburgh. ;)
Pentru ca am inteles ca nu a fost inclus in circuitele din anii trecuti, o sa postez cateva fotofrafii.De la mine si de la Gigi(pt ca sunt faine).
[url=https://postimg.cc/gwtkb7HP]
Navigare
Du-te la versiunea completă