Unanimitate si la cele doua obiective suplimentar rezervate, unanimitate a fost si la celelalte. Un grup care-si doreste sa vada TOT ce se poate. E logic sa fie asa, pentru ca in Scotia in circuit nu mergi de mai multe ori. Da, poti sa mergi la Edinburgh sau la Aberdeen, sau nu stiu in ce alt oras, dar ocazia unui circuit cel mai probabil ca nu o sa mai existe. Si atunci daca nu esti intr-o vacanta selfie, adica doar pentru a arata prietenilor unde calatoresti, este foarte important sa vezi locurile esentiale. Imi pare tare rau ca nu o sa vedeti Balmoral-ul, dar intotdeauna a avut, chiar si pe vremea Reginei, un program imprevizibil. Este posibil ca Charles sa fi planificat o vacanta acolo la sfarsit de august, pentru ca prea brusc se termina programul de vizitare, in 16 august. De regula este o data la inceput sau sfarsit de luna.
Aveam planificat ca doar maine sa fac rezervarile la cele doua obiective, dar pentru ca am primit de LA TOATA LUMEA solicitarea de achizitionare a biletelor, am facut-o astazi.
La castelul Edinburgh - toate cele 20 bilete au costat cu taxe, 390 lire si biletele sunt pentru data de 12 august, ora de intrare 15:00 - 15:30.
La Palatul Scone - toate cele 20 bilete au costat 352 cu taxe incluse, iar biletele sunt fara ora, au doar data de 18 august. In plus, se mai achita 100 lire pentru ghidaj interior.
In total de plata suplimentar: (390 + 352 +100)/20 = 42.1 lire.
Suma, in euro, o sa fie achitata in prima zi de excursie. Convertiti in euro, 42.1 pounds sunt cca 49 euro.