Arhiva > Arhiva
Adevar sau Provocare
maria171:
nu imi explica si mie cineva cum e jocul asta?
Saturnianul:
--- Citat din: pe_jumate din Marți, 06 Aprilie 2010, 23:30 ---nu ne cunoastem inca personal, cei mai multi de aici, asa ca sunt suspiciuni, sunt interpretari gresite, sunt judecati superficiale ale unora fata/pentru de altii..
intalnirile in real au sa fie adevaratele probe de foc.. cine trece, trece, cine nu, se duce.. asta cred eu, si e valabil inclusiv pentru mine
--- Terminare citat ---
Prefer sa nu judec oamenii in general, cu atit mai mult aici unde se pot face usor erori de judecata si interpretari aiurea. Intilnirea din 17 aprilie chiar o sa fie o proba de foc. Sper sa nu ne ardem :)
Saturnianul:
--- Citat din: krissunu din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 01:55 ---...ce topic interesant :) ...iata ,, aici am aflat ca unele persoane chiar le place sa cante la unele instrumente,... < si poate ca o fac chiar foarte bine,... nu ca mine zdranganind din corzile chitarei ;D >
Dar care este pana la urma subiectul topicului???? " Adevar sau provocare " hmmm ??? ...
Cine pe cine provoaca ?
--- Terminare citat ---
@Krissunu, bine ai venit prin zona asta extraterestra :) Sa stii ca si eu doar zdrangan la chitara deocamdata. Nu pot cinta inca o melodie cap-coada, cu doar fragmente si niste riff-uri simple-simple inventate de mine.
"Adevar sau provocare" e un joc in care fie ii pui cuiva o intrebare la care trebuie sa raspunda sincer, fie il provoci sa zica/faca ceva. Ne provocam intre noi adica :)
Saturnianul:
--- Citat din: maria171 din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 14:16 ---nu imi explica si mie cineva cum e jocul asta?
--- Terminare citat ---
Maria am raspuns un pic mai sus.
maria171:
k
multam
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă