Arhiva > Arhiva

Adevar sau Provocare

<< < (12/56) > >>

clopotel32:
Chiar as fi incantata!!! Oricum  nu se prea stie ce se doreste de la  steaua mea!!! (vorbesc in plan real) Si mai sunt si Stelista pe deasupra..!!! pe dedesupt nu stiu.... :D

Incantata si eu de cunostinta!!  

francesca777:
@Bogdan...avem o pasiune comuna, pianul(am visat sa fiu pianista)..in rest...ma incanta o zi cu soare, un zambet, atmosfera placuta...si mai ales sa fac oamenii sa se simta bine in prezenta mea.

pe_jumate:
ce bine mergeeee!
aproape ca pe 17! ;)

PROVOCARE
va provoc , dragi frati intru ale singuratatilor,  sa confirmati la topicul cu single camp buc faptul ca v-ar conveni noua locatie.. sau sugerati alta.. ca n-am sa pot manca eu 24 de pizze! uuf! ;)

clopotel32:
Am facut si eu pianul putin pina am invatat sa cant melc melc codobelc.... dar mai intai am facut putin violoncel...
 Imi place atmosfera de aici

Saturnianul:

--- Citat din: francesca777 din Marți, 06 Aprilie 2010, 22:11 ---@Bogdan...avem o pasiune comuna, pianul(am visat sa fiu pianista)..in rest...ma incanta o zi cu soare, un zambet, atmosfera placuta...si mai ales sa fac oamenii sa se simta bine in prezenta mea.

--- Terminare citat ---

@Irina, chiar de curind am facut 2 luni cursuri de chitara. Si luna viitoare vreau sa ma inscriu la cursuri de pian. M-a apuca la batrinete!  ;D

@Catalina, nu vii si tu la intilnirea de pe 17 aprilie? Haide, curaj!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă