Arhiva > Arhiva
Adevar sau Provocare
marcutza:
adevar sau provocare !!!
provocare: cati dintre barbati ar frecventa un salon de cosmetica special pt ei ?
adevar: cum vad femeile acest tabiet, aceasta deprindere, aceasta necesitate, ca barbatul sa mearga si el la saloane cosmetice ?
Ayouni:
--- Citat din: marcutza din Marți, 08 Iunie 2010, 12:35 ---adevar sau provocare !!!
provocare: cati dintre barbati ar frecventa un salon de cosmetica special pt ei ?
adevar: cum vad femeile acest tabiet, aceasta deprindere, aceasta necesitate, ca barbatul sa mearga si el la saloane cosmetice ?
--- Terminare citat ---
provocare: colegi de-ai mei mergeau la salon de cosmetica, isi faceau tratamente faciale, isi pensau surplusul de sprancene (unii a caror podoaba frontala era prea bogata), isi faceau manichiura, masaje, foloseau creme faciale si corporale. foloseau colonii discrete si placute.
adevar: mie mi se pare OK, chiar o necesitate. faptul ca recurg la astfel de procedee nu-i fac mai putin barbati; si la urma urmei si ei au piele la fel ca femeile, piele care trebuie ingrijita; ca sa nu mai vorbim de aspectul general. wow, un barbat ingrijit si frumos mirositor... mie imi place!
pe_jumate:
provocare:
provoc sclifositii si fandositii de pe forum sa primeasca acest buchet super-sofisticat!
hei, il ia cineva?? nu, ca n-avem sclifositi si fandositi :D.. e al meeeeeeeeeu tot! uraaaaaaaaaaaa!hai sa ne distram.. e vara!
EUGENIA110:
Astazi ai fost regina florilor, ne-ai daruit buchete pe multe topicuri (topice?!), multumim! Nu sint sclifosita, dar il iau eu pe acesta pentru ca imi plac pozele alb-negru (asa cum imi plac si tatuajele, alb-negru, nu colorate). :)
pe_jumate:
@eugenia.. ma bucur ca ti-a placut buchetul, si l-ai luat, pentru frumusetea lui.. uite inca un bonus alb-negru, special pentru tine :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă