Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Un taram nordic fascinant: Insulele Faroe 2 - 9 iulie 2023
admin:
Check in-ul s-a deschis la ora 08:00, eu am obtinut boarding pass-urile pentru toate cele 3 segmente. Pe ultimul segment Copenhaga - Faroe mi-a aratat ca nu pot sa fac check in-ul dar cand am descarcat boarding pass-urile era atasat si cel pt zborul acesta. Doar ca pe CPH - FAR nu am putut deci sa-mi aleg loc.
admin:
M-am intors acasa dupa 7 zile de haladuiala prin aproape intreg arhipelagul faroez. Nu trebuie sa va spun cat de obosit, pentru ca se intelege ca - dupa 7 zile de condus zi de zi, de la 09:00 pana dupa-amiaza la 18:00, dupa o multime de plimbari in natura, dupa griji, dupa ultimele 24 de ore fara somn si cu condusul pana in Sibiu- nu am cum sa fiu altfel decat "rupt", dar in schimb trebuie sa va spun cat de bucuros, cat de incantat am fost sa fac o vacanta intr-un loc minunat impreuna cu voi. Sa ma trezesc dimineata in mijlocul unor oameni foarte faini, sa mancam la aceiasi masa, sa glumim si sa radem toata ziua...
Superb sentimentul de a sta impreuna zi de zi, de a ne bea dimineata cafeaua si ceaiul, in fata ferestrei spre ocean, iar seara, la o poveste - whiskey-ul sau berea sau vinul sau cognacul ::) Foarte foarte placut sa ai ocazia sa socializezi intr-un astfel de cadru. Serile la Rose, picnicul din padurice, dansul in fata casei, tolanelile la soare, am sa tin minte totul cu multa bucurie...mai ales ca va fi ultima oara aici in Faroe. Dar o sa mai fie ocazii, cu o parte din voi o sa ma mai intalnesc cu siguranta, o sa mai avem prilejul de a ne bucura impreuna. Doar cadrul va fi altul...Bea - sper ca o sa mai avem ocazia sa ne bem la prima ora cafeaua si ceaiul impreuna, Stela - imi doresc sa mai am prilejul sa savurez sandviciurile, clatitele, mamaliguta facute de tine (au fost excelente), Aurel - cu tine deja stiu, o sa ne vedem in croaziera si din nou o sa mai putem rade si ciocni un whiskey impreuna, Stefania - rasul tau este molipsitor asa ca te mai astept sa razi in preajma mea, Didi - ai fost o noua cunostinta foarte placuta prin felul tau de a fi, prin repeziciunea cu care te-ai incadrat in grup. Sunteti toti persoane care socializati cu mare usurinta, care stiti fiecare sa creati o atmosfera faina in jur, care stiti sa va bucurati ca aveti oameni in jur si stiti sa profitati din plin de acest prilej. Astea sunt lucruri esentiale in a genera armonie in grup, de a face atmosfera cat mai placuta in calatorii. Iar pentru Singles Camp, ce sa zic - sunteti mai mult decat de aur...Este foarte-foarte important ca cei noi, sa intalneasca aici oameni cu profilul vostru.
M-am apucat acum sa descarc fotografiile si filmuletele, am facut o multime...Am sa incerc sa vi le transmit zilele urmatoare, pentru...mai multe amintiri impreuna cu mine si ceilalti din grup.
Filmuletele nu am cum sa le transmit, am facut peste 150, si ocupa un spatiu imens. Dar le puteti vedea ca reels, postate pe rand pe una dintre cele 3 pagini de facebook pe care postez:
Gigi Cindea: https://www.facebook.com/cindea.gigi/ (daca nu suntem inca prieteni, imi puteti cere acceptul si vi-l ofer imediat)
Singlescamp Romania: https://www.facebook.com/singlesforum (daca nu ati dat like paginii, sau urmarire pagina - o puteti face acum)
Singles Travel: https://www.facebook.com/singlestravelromania/ (daca nu ati dat like paginii, sau urmarire pagina - o puteti face acum)
Un film a celor de la Guide to Faroe Islands cu unul dintre ultimele locuri pe care le-am vizitat:
Cei cu care am vizitat impreuna, tineti minte? Va spuneam ca aici a fost o asezare vikinga, se pare chiar capitala insulelor si ca la un moment dat, prin anii 1300, satul era atat de mare incat, aveau doua biserici parohiale si o catedrala!
Navigare
Du-te la versiunea completă