Arhiva > Arhiva

Ce apreciem cel mai mult la un om?

<< < (7/9) > >>

mihaela1978:

--- Citat din: steliana din Marți, 27 Aprilie 2010, 20:03 ---din secundar se poate năştea... principal...

--- Terminare citat ---

Cred ca...naste :)

luciamanta:
Am analizat si reflectat la multe lucruri, multe fapte pe care le-am trait si am constatat ca a nu fi orgolios este o mare calitate... mare de tot, mai ales in dragoste....

Saturnianul:
Lucia, tu ai dreptate dar, din pacate, exista oameni care exploateaza aceasta calitate in avantajul lor. Asa ca solutia pentru a pastra aceasta calitate este sa alegi cu atentie oamenii din jurul tau. Insa in dragoste, oricum este o loterie oricit de atent ai fi. Eu imi folosesc intuitia si de foarte putine ori m-a inselat.

Felicia:
eu apreciez cel mai mult omenia si bunul simt la cei din jurul meu, dar din pacate societatea in care traim pare a se degrada pe zi ce trece tot mai mult

luciamanta:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 03 Mai 2010, 19:36 ---Lucia, tu ai dreptate dar, din pacate, exista oameni care exploateaza aceasta calitate in avantajul lor. Asa ca solutia pentru a pastra aceasta calitate este sa alegi cu atentie oamenii din jurul tau. Insa in dragoste, oricum este o loterie oricit de atent ai fi. Eu imi folosesc intuitia si de foarte putine ori m-a inselat.

--- Terminare citat ---
Te apreciez f. mult, Saturnianule, pentru intelepciunea ta. Eu nu am mare fler la oameni, nu pot intui daca un om ma trateaza cu seriozitate sau nu. Eu am un suflet sincer, de copil. Si am mereu de pierdut. In urma unei relatii de 2 ani cu cineva mai mare decat mine cu 16 ani, am ajuns la concluzia ca sunt prea totala in dragoste, prea daruita, prea generoasa, prea disponibila la orice sacrificiu. Sau toatea acestea la un loc inseamna dragostea adevarata? Poti sa fii cu iubitul tau dupa o perioada de despartire, simplu prieten?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă