Arhiva > Arhiva
Ce apreciem cel mai mult la un om?
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Joi, 15 Aprilie 2010, 12:57 ---dacă te minţi... nu te mai numeşti om....
--- Terminare citat ---
Mi-a placut f. mult remarca ta...Sa nu te minti, adica sa fii autentic, in conditiile in care majoritatea atributelor omenesti starnesc dispret... Sa nu te minti, adica sa nu ascunzi abaterile morale. Sa nu te minti, adica sa nu negi, negarea e o alta modalitate de a te minti pe tine insuti. Si printre cele mai daunatoare minciuni se situeaza promisiunile care nu mai devin niciodata realizabile... A ne minti singuri in numele unei consolari de moment este nechibzuinta suprema.
steliana:
Mă bucur că eşti pe aceeaşi undă de percepţie!
Catherinna:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 23 Aprilie 2010, 21:40 ---
--- Citat din: steliana din Joi, 15 Aprilie 2010, 12:57 ---dacă te minţi... nu te mai numeşti om....
--- Terminare citat ---
Mi-a placut f. mult remarca ta...Sa nu te minti, adica sa fii autentic, in conditiile in care majoritatea atributelor omenesti starnesc dispret... Sa nu te minti, adica sa nu ascunzi abaterile morale. Sa nu te minti, adica sa nu negi, negarea e o alta modalitate de a te minti pe tine insuti. Si printre cele mai daunatoare minciuni se situeaza promisiunile care nu mai devin niciodata realizabile... A ne minti singuri in numele unei consolari de moment este nechibzuinta suprema.
--- Terminare citat ---
Am pus-o ... ma mint in fiecare zi ca sunt frumoasa si nu-s batrana de loc ... stiu, acum stiu verdictul, nechibzuinta suprema , da-mi place sa cred ca-i adevarat nu minciuna ;D
steliana:
şi aşa este.....
luciamanta:
esti grozava, draga mea, este de nota 10!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă