Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
pe_jumate:
si asta.. ;)
adria:
simt nevoia sa-mi schimb viata, sa nu mai fiu asa de fraiera
nu stiu decat serviciu, casa, copii si cateodata o iesire la o terasa
nu-i de ajuns
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Miercuri, 16 Iunie 2010, 20:32 ---simt nevoia sa-mi schimb viata, sa nu mai fiu asa de fraiera
nu stiu decat serviciu, casa, copii si cateodata o iesire la o terasa
nu-i de ajuns
--- Terminare citat ---
Ce inseamna sa-ti schimbi viata? Ce-ai vrea sa se intimple?
Iarta-mi indrazneala, pentru ca nu vorbesc in calitate de parinte, dar stiu ca ai tai copii sunt mari. Poate a venit timpul sa fii alaturi de ei, nu si CU ei ;)
adria:
saturniene, sunt de acord cu tine, dar unde sa-i trimit?
dac-as avea posibilitatea sa le dau cate-o casa, ar fi super
crezi ca ar fi bine sa stea cu chirie? eu cred ca nu, atata timp cat au unde sa stea, de ce ar tb sa plateasca chirie?
uita-te in jurul tau, ce vezi? doar figuri mohorate, stresate, nervoase, m-am saturat de probleme pana peste cap
stiu ca o sa ma injure multi, dar eu am dus-o mai bine pe vremea lui ceausescu
ar fi multe de spus, dar ma limitez la atat
va pup pe toti
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Joi, 17 Iunie 2010, 23:15 ---saturniene, sunt de acord cu tine, dar unde sa-i trimit?
dac-as avea posibilitatea sa le dau cate-o casa, ar fi super
crezi ca ar fi bine sa stea cu chirie? eu cred ca nu, atata timp cat au unde sa stea, de ce ar tb sa plateasca chirie?
uita-te in jurul tau, ce vezi? doar figuri mohorate, stresate, nervoase, m-am saturat de probleme pana peste cap
stiu ca o sa ma injure multi, dar eu am dus-o mai bine pe vremea lui ceausescu
ar fi multe de spus, dar ma limitez la atat
va pup pe toti
--- Terminare citat ---
@adria, stiu perfect ce spui. N-am zis ca trebuie sa-i trimiti musai undeva. Ci ca sunt suficient de mari sa se poata descurca singuri chiar daca stau cu tine si ca nu mai trebuie sa fii in permanenta in preajma lor. La urma urmelor, daca ai avea posibilitatea sa le dai cite o casa n-ar trebui sa se descurce singuri? Cind spuneam sa nu mai fi CU ei, nu ma refeream neaparat la sensul propriu :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă