Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (14/53) > >>

EUGENIA110:
   Bravo, Carmen, bune raspunsuri ii dai nelinistitului nostru coforumist. Ma distreaza si ma relaxeaza tachinarile voastre. Continuati.  :D

silviu:

--- Citat din: carmentoma din Joi, 20 Mai 2010, 12:55 ---Daca vantu' (deci nearticulat!) e SOV, s-ar putea sa la ia!!! Ca are cu ce!!!

--- Terminare citat ---
dupa cum vezi, e "vantul". faci ce faci si tot la situatia materiala te gandesti. ori stii altceva despre sov? :-\

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Joi, 20 Mai 2010, 19:12 ---
--- Citat din: carmentoma din Joi, 20 Mai 2010, 12:55 ---Daca vantu' (deci nearticulat!) e SOV, s-ar putea sa la ia!!! Ca are cu ce!!!

--- Terminare citat ---
dupa cum vezi, e "vantul". faci ce faci si tot la situatia materiala te gandesti. ori stii altceva despre sov? :-\

--- Terminare citat ---

Pana la proba contrarie, imaginatia mea poate sa zburde!!!

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 20 Mai 2010, 19:06 ---   Bravo, Carmen, bune raspunsuri ii dai nelinistitului nostru coforumist. Ma distreaza si ma relaxeaza tachinarile voastre. Continuati.  :D

--- Terminare citat ---
ma bucur ca ne permiti sa continuam :D ma vezi nelinistit?
--- Citat din: carmentoma din Joi, 20 Mai 2010, 21:37 ---Pana la proba contrarie, imaginatia mea poate sa zburde!!!
--- Terminare citat ---
ce intelegi prin proba contrarie? :-\

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Joi, 20 Mai 2010, 22:59 ---
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 20 Mai 2010, 19:06 ---   Bravo, Carmen, bune raspunsuri ii dai nelinistitului nostru coforumist. Ma distreaza si ma relaxeaza tachinarile voastre. Continuati.  :D

--- Terminare citat ---
ma bucur ca ne permiti sa continuam :D ma vezi nelinistit?
--- Citat din: carmentoma din Joi, 20 Mai 2010, 21:37 ---Pana la proba contrarie, imaginatia mea poate sa zburde!!!
--- Terminare citat ---
ce intelegi prin proba contrarie? :-\

--- Terminare citat ---
   Nu e vorba de permisiune (cum mi-as permite asa ceva?!), e un indemn, o rugaminte.  :D
   A fi nelinistit - e de bine - inseamna ca esti sanatos la minte si trup, o necesitate pentru o viata activa.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă