Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (51/53) > >>

luciamanta:
Chiar ca am iesit din rutina zilnică. In atatea restaurante nu am fost in viata mea intr-o singura zi.

lori:
In acest moment eu chiar imi doresc sa revin la rutina zilnica ... de ce? Pentru ca prea am avut de toate in ultimul timp. Si nu s-au terminat inca... Asa ca am ajuns pana la urma la ideea ca rutina mai are si partile ei bune, si anume : stii ce ai de facut, macar pentru o perioada de timp. Stiu, chiar eu imi doream sa mai ies din rutina zilnica. Dar e bine sa avem grija la ce ne dorim, caci nu se stie niciodata ce ne asteapta!!!

julia:
uneori ma scoate din rutina zilnica cite un fapt, eveniment sau situatie neprevazuta si pe care mi-e greu sa le inteleg imediat.
dar am invatat ca tot ce ni se intimpla are o logica si o curgere fireasca, si, inteleapta cum sunt, nu ma mai lupt cu ele ci le urmez.

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:49 ---Workshop fotografie - ma intereseaza, e una din pasiunile mele! .....

--- Terminare citat ---

pasiunile/ hobby-urile sunt un mod de a iesi din rutina zilnica - cel putin pentru mine au reprezentat o "variatie" - atunci cand incepe sa te preocupe ceva - iti canalizezi atentia si timpul - pe care il rupi de pe unde apuci in cursul zilei - catre acea activitate care iti place
am tot avut tot felul de pasiuni- de la timbre ( am si acuma clasoarele) monezi - pana la foto-video ( de fapt cred ca preluata din mers de la cunoscutii deoarece toata lumea in ziua de azi face foto) - si pana la ultima mea gaselnita - arhitectura urbana - vreau sa spun ca ani la randul am trecut pe langa aceleasi cladiri fara sa le acord prea mult timp - acum de cate ori trec pe langa ele mai gasesc ceva ce n-am obsevat inainte - ma opresc si analizez firide, colonade, ferestre , turnuri, cupole -  si felul cum "interactioneaza" ele cu mediul inconjurator , cu oamenii care trec pe langa ele - si drumurile prin Bucuresti au capatat dintr-o data alta semnificatie - nu mai au acea rutina anosta

julia:
acuma simt nevoia sa ies din rutina sarbatorilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă