Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (49/53) > >>

almi_gabi:
oare !?  ???

pentru ca uneori am nevoia de rutina mea - de concretul din viata de zi cu zi - de ceea ce stiu sa fac cel mai bine - pentru ca nu este oare rutina de fapt o fateta a ceea ce ne place si stim sa facem usor , fara a depune efort si fara a ne concentra asupra a ceea ce facem
acest automatism ne aduce o oarecare stabilitate - siguranta de a gasi ceea ce avem - de a avea acea zona de confort psihic al practicii indelungate care nu ne ridica provocari neasteptate

francesca777:
Pe o felicitare primita ieri scrie: "nimeni nu te-a intrabat daca-ti doreai sa vii pe lume, la fel cum si plecarea va fi hotarata de altcineva.Insa timpul dintre aceste doua puncte iti apartine in totalitate doar TIE.Foloseste-l bine"...foarte interesant , atat de simplu spus...asadar, incepand de azi...indraznesc sa incerc "schimbarea"...iesirea din rutina zilnica.Marturisesc ca sunt pe un teren minat...si nu stiu in ce masura ma voi simti chiar confortabil Nu mai vreau"rutina mea"... am nevoie de ...provocari.

DJ ExcceS:
Pai te provoc sa facem un duet la karaoke ... ;)

luciamanta:
Francesca, nici bine nu ai terminat de scris, că s-a si ivit provocarea-n viata ta... :)

francesca777:
wow...ca sa vezi...sper sa fac fata provocarii..:)))...sper sa fie mai bine decat la Pusnicu...am ofilit urechiusele audientei..:)))..mizez pe marele maestru de ceremonii ca ma va " sustine"..:)))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă