Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
steliana:
--- Citat din: aloevera din Luni, 04 Iulie 2011, 15:07 ---Eu nu stiu ce este zumba.
In schimb, stiu ce este rafting-ul si cred ca mi-ar fi foarte frica........
Vii si tu in Delta?
--- Terminare citat ---
crezi ca frica ar putea avea influenta si asupra cuiva care a facut schif ... 6 ani? :-\
chiar mi-ar placea - si mi-e dor de - un concurs cu galerie :D
Ayouni:
mi s-a parut -la un moment dat- ca exista un subiect ceva de genul "sugestii de actiuni" dar nu l-am gasit.
oricum, merge si la iesirea din rutina zilnica, mai ales rutina weekend-urilor: daca scapi ocazia de a merge la mare sau la munte si nici nu vrei sa petreci o zi intreaga in Bucuresti, solutia se numeste Mogosoaia, Palatul Brancovenesc. parcul este foarte mare, cu copaci foarte mari si umbrosi; lumea merge acolo pentru plaja, picnic, joaca badminton sau volei. nu se aud manele, nu "sfaraie gratarele". este o oaza de verdeata si liniste. probabil sunt mai multe motive pentru care multimile nu-l asalteaza, ceea ce nu e rau deloc. drumul este excelent, se poate ajunge acolo fie prin Bucurestii Noi sau pe DN1, se face la stanga sub podul Otopeni, soseaua de centura: drumul este excelent. chiar in incinta curtii palatului este si un restaurant cu terasa frumoasa, la parterul cladirii care inainte era casa de creatie a scriitorilor (sau cam asa ceva).
se poate vizita si palatul, taxa este 5 lei.
luciamanta:
Mi se pare o sugestie foarte buna, Ayouni. Multumim frumos. :-*
lori:
Eu am redescoperit (nu am mai fost din vremea studentiei) strandul, parcul Tei si am ramas placut surprinsa de schimbari. De altfel am reinceput sa mai cutreier Bucurestiul (chiar si pe canicula). Nu am mai facut-o de mult. Si am constatat ca sunt foarte multe locuri unde nu am mai fost si merita vazute. Lipsa de timp, neatentia, graba si multe altele m-au facut sa nu le vad. De altfel ar fi grozava o zumba pe iarba, nu? (Zumba este cam ca aerobicul, eu nu m-as incumeta, dar cine poate... este in ritm de dance) :)
aloevera:
Multumesc pentru precizari Lori, la zumba ma refeream..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă