Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
balanta:
si eu mi-am gasit preocupari noi : zumba, mi-am luat aparat foto si am inceput sa invat sa fac fotografii, mi-am facut un blog, macar o data pe saptamana merg la un film, mi-am reluat pasiunea cititului, e drept ca nu pot lasa din mana cartile de autodezvolatre personala...nu mai spun ca mi-a intrat in cap sa fac rafting ...!
aloevera:
Buna Balanta,
mult adevar in cele spuse de Octavian Paler, am simtit asta de curand pe propria-mi piele...Asta-i viata, nu stii dinainte in ce situatii te vei putea afla...
Da, trebuie sa facem eforturi de a iesi din rutina zilnica,de a ne bucura de faptul ca traim.
Sunt noua in SC, m-am inscris deoarece sunt de putina vreme singura, nu a fost o alegere, mi-a placut ideea de baza a acestei comunitati, cea de a-i uni cumva pe cei singuri, mi-a placut si cred in ceea ce a scris admin-ul cu privire la respectul pentru membrii comunitatii.
Si mie imi place sa citesc. Iti pot recomanda un autor: Jacques Salome si una din cartile lui: Curajul de a fi tu insuti. Am convingerea ca o sa-ti placa.
almi_gabi:
o gramada de lucruri noi balanta
- de dans as vrea sa ma apuc si eu dar ar fi bine sa-mi dea cineva un "branci" sa ma inscriu ca sunt cam lenesa :D
- aparatul foto - mie mi-a trebuit o saptamana sa citesc instructiunile de setare la un "pici" de aparat
- si ce fel de rafting? - cel pe 'rau in jos" sau printre rafturi :D
almi_gabi:
buna, aloevera
am vazut ca te-ai inscris la excursia din Delta - e un mod placut sa iesi din rutina zilnica - sper sa-ti placa
"Da, trebuie sa facem eforturi de a iesi din rutina zilnica,de a ne bucura de faptul ca traim."
este pana la urma o alegere personala daca ne hotaram sa facem ceva bun pentru noi care sa ne bucure
aloevera:
Da, m-am inscris si cred ca va fi minunat. Mie imi place sa calatoresc, din pacate in ultima vreme n-a prea mai fost posibil........
Respectul de sine ne indeamna sa facem tot ceea ce ne sta in putere pentru a ne oferi noua insine motive de a pretui ceea ce avem. Noi mai mereu ne gandim la ceea ce ne lipseste si mai putin la ceea ce detinem...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă