Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (39/53) > >>

marcutza:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 20 Iunie 2011, 10:28 ---   Aş vrea ca fiecare membru să se prezinte, să scrie în cadrul unui topic câteva cuvinte despre el. E bine de ştiut cu cine stai de vorbă.
--- Terminare citat ---

@lucia, exista urmatoarele sectiuni, Urare de bun venit, Jurnalul incepatorului sau Noi cei din SinglesCamp  :)

luciamanta:
   Da, Mărcutza,  sunt destul de generale acele topicuri. Ar trebui însă precizat la începutul uni topic, faptul că este necesară o prezentare a fiecăruia mai mult sau mai puţin succintă. La un moment dat Flaviaa a întrebat în cadrul topicului "Excursie în Ceahlău", cine este Optimus si atunci m-am gândit să oferim o scurtă prezentare a fiecăruia dintre noi. Fiind 3 topicuri cât de cât apropiate de ceea ce am propus eu, este greu de urmărit în trei direcţii cine este x, y ori z. 

marcutza:
"Noi cei din SinglesCamp" nu e deloc general  :)

sunt si poze si pot fi si prezentarile, cu toate ca frumos este ca la intrare sa te prezinti(si ma refer la "Urare de bun venit") insa, cu siguranta ca se va gasi varianta optima pt aceasta doleanta  :)

marcutza:
avand in vedere ca ultimele replici nu fac bine forumului si de comun acord cu optimus, le-am mutat in acel topic cu circuit inchis  :)

multumesc pt intelegere  :)

luciamanta:
 moment liric:

Rutina
    Ceban Veronica

S-au perindat atâtea ploi
Şi-o altă toamnă vine ...
Dar ce s-a întâmplat cu noi
De nu mai cred în tine ...
În inimi focuri se aprind
Şi ruguri se destramă ...
Într-un cuvânt, să nu te pierd