Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
micaela:
--- Citat din: silviu din Duminică, 19 Iunie 2011, 22:34 ---daca o salvez, imi indeplineste 3 dorinte ;D
--- Terminare citat ---
zi dorintele, sa vedem ce putem face :P
silviu:
pai tu nu esti sirena :(
micaela:
nu, dar ce conteaza cine-ti indeplineste dorintele? poate facem un comitet SC to make dreams come true. :D
luciamanta:
--- Citat din: micaela din Duminică, 19 Iunie 2011, 23:28 ---nu, dar ce conteaza cine-ti indeplineste dorintele? poate facem un comitet SC to make dreams come true. :D
--- Terminare citat ---
Bingo!!! Mica, trebuie făcut un comitet SC de indeplinit dorintele si un topic separat pentru exprimarea dorinţelor fiecăruia, dorinţe care vor fi îndeplinite în ordinea exprimării lor, cronologic. Va fi întocmită o listă de aşteptare si criterii de prioritizare, totuşi. Fiecare dorinţă trebuie argumentată... Mica, aceasta este prima mea dorinţă, care se vrea îndeplinită draga mea! Crezi că este posibil acest lucru?
A doua dorinţă este aceea ca intre membri SC să nu mai existe animozităţi.
A treia dorinţă este aceea de a inocula simţul umorului acelor membri care şi l-au pierdut. Poate ar fi bine ca la inscrierea pe forum să fie dat un test care să verifice înclinaţia spre umor a fiecăruia...
Te pup, Mica şi fie ca şi dorinţele tale ştiute şi neştiute să fie îndeplinite!
luciamanta:
Mica, nu am terminat lista dorinţelor mele. Aş vrea ca fiecare membru să se prezinte, să scrie în cadrul unui topic câteva cuvinte despre el. E bine de ştiut cu cine stai de vorbă. Ce părere ai, Micaela?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă