Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
luciamanta:
--- Citat din: lotus_flower din Joi, 02 Iunie 2011, 21:31 ---da....mi-ar placea sa invat sa calaresc...imi plac mult caii si mi-a ramas ca o dorinta neimplinita.....sunt convinsa ca daca as incepe nu m-as mai opri....din pacate, un hobby pe cat de nobil pe atat de costisitor.....
--- Terminare citat ---
Calul este un animal atat de nobil, de fermecator... Lotus_flower nimic nu este imposibil, sa stii...
lotus_flower:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 Iunie 2011, 22:01 ---
--- Citat din: lotus_flower din Joi, 02 Iunie 2011, 21:31 ---da....mi-ar placea sa invat sa calaresc...imi plac mult caii si mi-a ramas ca o dorinta neimplinita.....sunt convinsa ca daca as incepe nu m-as mai opri....din pacate, un hobby pe cat de nobil pe atat de costisitor.....
--- Terminare citat ---
Calul este un animal atat de nobil, de fermecator... Lotus_flower nimic nu este imposibil, sa stii...
--- Terminare citat ---
;D ba da, pe Luna nu o sa ajung....
almi_gabi:
--- Citat din: lotus_flower din Joi, 02 Iunie 2011, 22:38 --- ;D ba da, pe Luna nu o sa ajung....
--- Terminare citat ---
lotus - iei o fotografie cu Luna- o pui pe pamant - pasesti pe ea - te tii de nas (acolo nu este atmosfera :D) - apoi privesti spre pamant sa vezi cum arata de pe Luna - cand nu mai rezisti - pasesti inapoi pe pamant - tragi aer cu forta si te bucuri ca "ai revenit cu picioarele pe Pamant". :D
lotus_flower:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 03 Iunie 2011, 07:25 ---
--- Citat din: lotus_flower din Joi, 02 Iunie 2011, 22:38 --- ;D ba da, pe Luna nu o sa ajung....
--- Terminare citat ---
lotus - iei o fotografie cu Luna- o pui pe pamant - pasesti pe ea - te tii de nas (acolo nu este atmosfera :D) - apoi privesti spre pamant sa vezi cum arata de pe Luna - cand nu mai rezisti - pasesti inapoi pe pamant - tragi aer cu forta si te bucuri ca "ai revenit cu picioarele pe Pamant". :D
--- Terminare citat ---
bineeeeeee......voi confisca atunci calutul de lemn al nepoatei mele , ma voi urca pe el, am noroc ca-s tare usurica si nu voi distruge bunatate de calut, si o sa-mi inchipui ca voi calari prin paduri racoroase..... :D
almi_gabi:
mai repede - da o fuga pana la primul parc - de'astea se gasesc si pe Terra ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă