Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (25/53) > >>

Saturnianul:
Pînă la urmă şi ieşitul din rutină poate deveni o... rutină, nu? :)

carmentoma:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 05 Iulie 2010, 23:51 ---Pînă la urmă şi ieşitul din rutină poate deveni o... rutină, nu? :)

--- Terminare citat ---

Fericiti sunt cei pentru care aventura devine rutina, cum ziceai si tu despre cei de la Mythbusters!!!

calina:
Viata asta este singura certitudine pe care o avem, prezentul este singura certitudine.Ne mai permitem sa ne-o traim ca pe o rutina stiind asta?!

just.me:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 20 Aprilie 2010, 22:43 ---luciamanta! prezent! cand vrei, imi spui.  Pentru ca si eu merg de una singura.  Are un singur avantaj: ca poti gasi bilet chiar pe ultima suta de metri.  Asa cum mi s-a intamplat de curand cand am vazut "Sambata, duminica, luni", o piesa extraordinara si jucata superb. Conteaza pe mine atunci.

--- Terminare citat ---

Fetelor, si eu sunt doritoare de teatru. Doar ca mie nu imi place sa merg singura. Asa ca...dati un semn cand doriti sa mergem si...ma altur si eu. :) Pupici

luciamanta:

--- Citat din: just.me din Joi, 07 Octombrie 2010, 21:34 ---
--- Citat din: Ayouni din Marți, 20 Aprilie 2010, 22:43 ---luciamanta! prezent! cand vrei, imi spui.  Pentru ca si eu merg de una singura.  Are un singur avantaj: ca poti gasi bilet chiar pe ultima suta de metri.  Asa cum mi s-a intamplat de curand cand am vazut "Sambata, duminica, luni", o piesa extraordinara si jucata superb. Conteaza pe mine atunci.

--- Terminare citat ---

Fetelor, si eu sunt doritoare de teatru. Doar ca mie nu imi place sa merg singura. Asa ca...dati un semn cand doriti sa mergem si...ma altur si eu. :) Pupici

--- Terminare citat ---
Ok, just_me, te anuntam cand vom merge la teatru. Conteaza pe noi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă