Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Valea Sambetei si Padurile virgine de la Sinca 21 - 23 octombrie 2022
ClaudiaD:
Buna tuturor!
Claudia- new entry - zona Bucuresti- Militari Apusului-Rosu
Desi mai e mult pana in octombrie e bine sa punctam cateva aspecte
Intrebari :
1. cum ne organizam noi cei din Bucuresti-Ilfov cu transportul ? cine mai e din Bucuresti-Ilfov care participa ? eu am masina, dar nu vreau sa merg singura atata drum. Nu ma deranjeaza nici sa merg cu masina altcuiva.
2. nu am inteles cum va fi cu masa:
- ne aducem noi de acasa si pregatim acolo? ( in cazul acesta, cei care nu vin cu masinile personale si merg cu masinile altora, vor avea de carat mancarea prin metrou/ratb pana la punctul de intalnire cu exceptia cazului in care soferul ia pasagerul din fata blocului)
- venim fara mancare si cumparam de acolo in grup?
Las aici numarul meu de telefon : 0722 279 989.
Sa ne sunam, sa ne organizam cand va fi timpul, iar pana atunci sa ne si cunoastem un pic, macar cei din zona Bucuresti.
Legat de excursie, optez pentru camera single daca este posibil si vreau sa particip si la deplasarea din padurile virgine
krondia:
Bine ai venit, Claudia!
Este pentru a doua oara cand va avea loc o actiune la Roua Muntelui din Dejani in acest format - self-catering.
Prima oara a fost in mai si organizarea a fost impecabila. Nu o spun eu, ci cei care au participat atunci, gasesti impresiile celor care au fost la Poiana Narciselor in rubrica Feed-backuri.
Dupa cum scrie in descrierea excursiei, eu voi ajuta cu aprovizionarea. De fapt, in primavara, eu am cumparat toata mancarea pentru mic dejun, grill si acolo ne-am organizat singuri cu prepararea, debarasarea etc. Costul a fost foarte mic.
A fost foarte fain, acesta este si motivul pentru care repetam experienta, sunt persoane care revin si acum, in toamna. Nu este insa pentru prima data cand avem actiuni de acest tip.
Mai aproape de plecare, la fel ca la toate actiunile unde sunt insotitor de grup, voi reveni cu detalii si voi anunta pe forum si localitatile din care veniti, pentru a va ajuta cu grupajul.
Dar, dincolo de partea culinara, atractia excursiei consta in zona foarte frumoasa de la poalele Muntilor Făgăraș, drumetiile pe munte si in natura.
Pregatiti-va din timp echipamentul de drumetie recomandat. Chiar daca traseul de sâmbătă este unul usor, este, totusi, un traseu montan si vremea la munte este imprevizibila. Aveti nevoie in special de bocanci de munte, geaca de ploaie si restul echipamentului recomandat pentru drumetii.
Intre timp, va recomand, in special daca veniti pentru prima oara cu noi, sa rasfoiti site-ul, forumul, pentru a intelege mai bine modul in care au loc excursiile noastre si, desigur, sa scrieti si aici, pe forum, in caz ca mai aveti nelamuriri.
Spor la pregatiri, numai mâine nu-i poimâine... *|*
ClaudiaD:
Va multumesc pentru precizari. M-am linistit :)
Sunt nascuta/crescuta la munte, Bucurestiul m-a adoptat doar in ultimii 15 ani , asa ca echipamentul este pregatit, i-am dat doar un refresh si un update.
Intre timp m-am inscris si la deplasarea de la Bucegi. Sper din tot sufletul sa nu intervina nimic pana atunci care sa ma impiedice sa vin.
Fizic stau bine, insa o sa fac mai multe genuflexiuni in timpul ramas ca si pregatire suplimentara pt Bucegi, ca Valea Sambetei va fi peace of cake :) Kilometri fac oricum pe jos cam 8 zilnic in rimt alert. Sunt increzatoare ca termin traseul in primii cinci :)))
Entuziasta sa va cunosc :smitten:
CARMENGABRIELA:
Buna ziua! Sunt interesata de aceasta excursie...daca renunta cineva va rog sa ma anunte.Nr de telefon este 0742331077. Multumesc :)
Nuța Staicu:
Bună dimineața! Sunt Nuța Staicu și vin din Galați! Abia aștept să cunosc oameni noi!
Dacă mai este cineva din Galați, care va participa la aceasta excursie, sa ma contacteze, ca poate mergem împreună! Telefon 0749345345.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă