Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Transfagarasan, pentru oameni faini, de munte. 20 - 21 august 2021
GabrielaG:
--- Citat din: Marianty din Duminică, 07 August 2022, 08:36 ---Buna ziua. Sunt din Iasi si as dori sa ma inscriu in excursia aceasta, dar nu am transport. Mai sunt locuri in masina care pleaca din Iasi? Multumesc.
--- Terminare citat ---
M-as bucura sa am companie, am loc disponibil. Nr meu este 0746678536
krondia:
Localitatile din care veniti:
Bucuresti - 2
Buzau - 2
Iasi - 2
Neamt - 2
Mures - 2
Fagaras
Bacau
Prahova
Galati
Cluj
Timis
Olt
Eu voi veni din Brasov si mai avem un loc disponibil.
In cazul in care vreti sa vorbiti intre voi pentru grupaje auto - pentru a ajunge la cabana Bâlea Cascadă unde suntem cazati dar si pentru ziua de duminica când vom urca pe Transfagarasan grupati pe masinile personale - spuneti-mi si va pun in legatura.
Reiau rugamintea sa luati in serios recomandarile privind echipamentul montan care este obligatoriu si conditia fizica. Incercati sa va miscati cât de mult puteti inainte, in special daca nu ati mai fost recent pe munte.
Cine mai vine cu noi? *|*
sociu.gabriela:
Buna ziua 🤍
Este cineva care dorește sa-și ia cazare și pentru seara de vineri și duminica, și dorește sa împărțim camera?(lady)
Geni:
Bună ziua,
Pentru duminică seara aș vrea să rămân si
eu cazata
Sună-mă, te rog să vb.
0749027268
Vin din Bacău, poate dorește cineva să ne grupama
O zi frumoasă
krondia:
Din Bacau mai este o fata care poate prelua 2-3 persoane sau se poate alatura unui grupaj.
Transmiteti-mi numarul de telefonul daca este cineva interesat si va pun in legatura.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă