Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 14 - 16 octombrie 2022
Maria C.:
Bună,
Dacă trece cineva prin Sibiu și aveți un loc liber, vă rog să mă anunțați la tel. 0726 216 036.
Mulțumesc mult!
Gabriel:
Buna tuturor. Sunt Gabriel, insotitorul de grup in minunata zona a Buzaului. Va transmit aici informatii legate de ceea ce vom face si cum ne vom organiza pentru 3 zile deosebite.
Zonele de unde veniti sunt (in cazul in care doriti si recomandam sa faceti grupaje cu masinile)- Olt,Dolj,Craiova- 4 pers, Sibiu- 2 pers, Ialomita- 2 pers, Constanta- 3 pers, Tulcea- 1 pers, Bucuresti- 6 pers, Brasov-4 pers, Buzau- 1 pers
Trebuie sa ne grupam pe masini pentru a ajunge la obiective, traseele din excursie, maxim 6 masini avem nevoie (vorbim exact cei care mergeti cu masinile pentru a fi in regula)
Vineri, 14 octombrie- Incepand cu ora 10 eu voi fi la pensiune si va astept pentru cazare. La ora 14 vom pleca catre Muzeul Chihlimbarului Colti, biserica si complexul rupestru Alunis, scurta miscare in natura, revenim la pensiune in jurul orei 18-19 maxim ( sunt 15 km cu masinile, de la pensiunea noastra pana la obiective).Ne intalnim cu Diana Gavrila, persoana care stie toate povestile zonei si ne va insoti si sambata pe tot traseul.
Sambata, luam micul dejun, iar in jurul orei 9-9,30 maxim plecam catre traseul in Tara Luanei, comuna Nucu. Traseul dureaza cca 5 ore, cu pauze,opriri,etc ( sunt 25 km cu masinile, de la pensiunea noastra pana incepem traseul)
Duminica, dupa micul dejun, plecam cu masinile catre satul si Trovantii de la Ulmet.
Nu uitati de echipament (asa cum este si specificat) pentru drumetie- ghete sau bocanci de drumetie, rucsac mic, pelerina de ploaie,pantalon lung, haine calduroase, bete trekking (sunt bune
Tincuta:
O excursie minunata într-un loc de vis alaturi de oameni extraordinari! Mulțumesc Gabi pentru frumoasele cântece....mai ales pentru cele din vârf de munte! Mulțumesc Diana Gavrilă pentru frumoasele povesti ale locului! Voi reveni cu drag!
raluca.p:
O excursie faină, unde vremea excepțională a compensat pt toate minusurile (subiective, evident). :)
Plusuri:
- traseul de munte exceptional
- multe obiective intr-un singur traseu
- oameni faini! :thumbup:
Minusuri:
- apa călâie de la pensiune (dacă cumva sperați să vă încălziți cu un duș fierbinte, nicio șansă! ;D)
- o distanță considerabilă pe un drum cu piatră și multe tranșee făcute de mașini mari, până ajungi efectiv la punctul de unde începe traseul prin pădure (dacă aveți o mașină normală, inclinația pantei + pietrișul + tranșeele = multe lovituri ale mașinii, pe dedesubt, amortizoare stresate la maxim și alte distracții aferente)
- ghidul Diana Gavrilă - un om cu foarte multe informații, care insistă să le povestească pe TOATE! De mai multe ori! Și dacă cumva n-ai fost atent, te mai ia și la rost! - nu se face așa ceva! când vezi un grup care și-a pierdut răbdarea, te pliezi pe ce ai în fața ta! Scurtezi informația, o triezi... În sfârșit... un mare minus din partea mea, în ceea ce o privește.
Și la final - o sugestie, dacă mi-este permisă: ar fi fost ideală crearea unui grup de whatsapp la începutul excursiei, cu participanții la eveniment, pentru a putea transmite notificări de interes general (”la ora de ... avem micul dejun...”, ”la ora de... plecăm către X destinație...”, ”sunt în mașina cu numarul ... Vă rog să mă urmați”... și așa mai departe).
Concluzie: ne vom mai revedea, întrucât sunt sigură că lucrurile se vor îmbunătăți considerabil! :)
(bine... în speranța că mă mai primește cineva dupa feedback-ul ăsta ;D )
admin:
@Raluca.p iti raspund la ceea ce ai scris.
Mama draga, sau draga lu'mosu, ca nu stiu cum sa-ti spun, Diana Gavrila este un fenomen in Romania, o persoana arhicunoscuta pe care o multime de turisti ar dori-o ca ghid. Este persoana care a determinat turismul in zona Tara Luanei, a scris carti despre acea zona, a scolit o multime de ghizi, o cunosc extrem de bine si ma bucur mult de tot sa fie colaboratoarea noastra. Pentru MINE in special si pentru NOI Singles Camp accepta sa faca personal ghidajul pentru Singles Camp, pt ca acum ea se ocupa de altceva. Daca Diana este un minus, atunci nu stiu ce poate ar putea fi plus pe lumea asta...Dar cum am mai scris eu si am mai spus, exista oameni cu repere ciudate in viata si de aceea in logica lor, polii sunt inversati :uglystupid2:
Iti mai raspund inca la o observatie, aceea referitoare la grupul de whatsapp: NU AVEM VOIE sa generam asa ceva, sa folosim datele voastre in alt scop decat cele pentru care avem permisunea. In nici un caz pentru asa ceva, GDPR interzice astfel de actiuni. Grupurile se fac in unele excursii din initiativa unui participant, urmand ca in final sa se adauge si insotitorul de grup.
Concluzie: NU ne vom mai revedea, pentru ca NU vreau sa imbunatatesc lucrurile, adica sa vaduvesc pe cei care urmeaza de intalnirea si prezenta Dianei Gavrila in mijlocul lor, nu vreau nici sa incalc GDPR-ul pentru ca amenzile sunt uriase si imi pare rau, nu am buldozer sa indrept drumurile de cap de traseu. In rest cele bune, succes pe unde mergi si calci!
Hai ca am fost si eu rau o data, mi se permite macar la 13 ani o data! :-[
Oameni faini de aici din SC, ascult intotdeauna ceea ce imi spuneti justificat si obiectiv, lucruri care in timp m-au ajutat sa cresc mereu mereu calitatea actiunilor noastre. Ce i-am raspus fetei asteia nu are nimic in comun cu inacceptarea criticii, sunt prea "batran si intelept" sa nu stiu cat de important este sa ti se spuna realitatea, pentru a putea adapta, modifica, schimba ceea ce nu e bun. Cu ce nu sunt eu de acord stiti: cu vorbitul de dragul de a vorbi. Si este simplu, am spus de la inceput, cei care se stiu asa, au alte optiuni, sunt o gramada de variante de a calatori, nu are sens sa vina aici stiind ca ne putem vedea maxim o data.
Navigare
Du-te la versiunea completă